"Zadovoljan: Petr Čeh"
"Zadovoljan: Petr Čeh"

Čeh ispunio nemoguću misiju i zadaje domaće zadatke

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.12.15. | 19:40

Golman Arsenala zadovoljan nakon što je izjednačio rekord Dejvida Džejmsa po broju mečeva bez primljenog gola

Zadovoljan: Petr Čeh

Golman Arsenala Petr Čeh nada se da će uspeti da postigne “nemoguće” i potpuno srušiti rekord svih vremena po broju utakmica bez primljenog gola u Premijer ligi.

Izabrane vesti

Čeh, koji je ovoga leta postao član Tobdžija nakon što je 11 godina proveo u Čelsiju, zabeležio je minulog vikenda 169. meč bez primljenog gola u trijumfu nad Aston Vilom (2:0), čime se izjednačio sa Dejvidom Džejmsom.

Čuvar mreže će moći da nadmaši reprezentativca Engleske već narednog ponedeljka na utakmici sa Mančester Sitijem.
“Nisam nešto zagrizao za rekorde i individualna priznanja, ali postoje neka koja nikako ne možete da ignorišete. Kada se nalazim u situaciji da mogu da srušim najveći rekord svih vremena, to je nešto što moram da učinim jer nisam verovao da ću ikada doći u tu priliku”, istakao je Čeh.

Sjajni golman želi da nastavi u velikom stilu, da zada naslednicima novi zadatak.
“Još od kada sam stigao u Englesku, ljudi su počeli da pričaju o rekordima i utakmicama bez primljenog gola, ali sam mislio da je brojka od 169 nedostižna. Znao sam da je trebalo da budem ovde dugo vremena, da igram što više utakmica, jer ne možete svaku da završite bez primljenog gola. I uspeo sam da dođem u situaciju da napravim veliku stvar”, zaključio je Petr Čeh.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Premijer ligaPetr ČehEngleskaDejvid DžejmsArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara