"Trenutak pre nego što se Čeh povredio"
"Trenutak pre nego što se Čeh povredio"

Kakav udarac za Arsenal: Čeh u autu mesec dana!

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.03.16. | 10:46

Golman Tobdžija povredio je list u finišu utakmice sa Svonsijem dok je pokušavao da postigne gol za izjednačenje

Trenutak pre nego što se Čeh povredio

Petr Čeh neće braniti za Arsenal u narednih mesec dana zbog povrede lista, što je novi udarac za Tobdžije u borbi za šampionsku titulu u Premijer ligi.

Izabrane vesti

Češki golman povredio se nakon sprinta sa drugog kraja terena u nadoknadi vremena na utakmici sa Svonsijem (1:2) u sredu uveče.

Iskusni golman pokušao je da pomogne sigračima da dođu do izjednačenja u poslednjim trenucima meča, pa je otrčao u peterac gostiju, ali je nakon što je lopta izbačena iz šesnaesterca Labudova, morao da otrči sprint ka svom golu i tom prilikom se povredio.

Dok je trčao ka svojoj mreži Čeh je izgleda ozbiljno povredio list, pa će odsustvovati čak do početka aprila, što znači da će propustiti veliki broj utakmica Arsenala u Premijer ligi, kao i revanš sa Barselonom u Ligi šampiuona i reprizu FA kupa protiv Hala.  

Na golu Tobdžija zameniće ga David Ospina, golman čija je forma često bila kritikovana tokom jeseni kada je povremeno dobijao priliku da menja Čeha, pa navijači Arsenala strahuju pred sutrašnji veliki gradski derbi sa Totenhemom.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaPetr ČehEngleskaDavid OspinaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara