""
""

Čekaću celu noć na doping kontroli i piti koliko treba vode, samo da se ponovi prošli derbi!

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.11.13. | 13:32

Miloš Jojić poručio da je svaka žrtva vredna trijumfa nad Zvezdom u subotu na Marakani

Mladi vezista Partizana i novopečeti reprezentativac Srbije Miloš Jojić kaže da su njegove i misli njegovih saigrača okrenute isključivo ka subotnjem derbiju. On dodaje da je nebitno ko će postići gol i doneti prevagu jer je najbitnija pobeda crno-belih, ali ne bi imao ništa protiv da ponovo on bude taj koji će presuditi Zvezdi.

"Sve što je bilo u prošlosti sada se zaboravlja. Misli su okrenute samo ka sutrašnjoj utakmici. I mi oni smo u blagoj rezultatskoj krizi i zato će biti interesantno. Otkako sam dobio poziv za reprezentaciju samopouzdanje mi je poraslo i to se vidi u mojoj igri, međutim, nikada sebe neću stavljati u prvi plan. Samo se nadam dobrom rezultatu, a potpuno je nebitno ko će postići gol. Smatram da imamo dobru ekipu, ali ne igramo lepršav fudbal. Uprkos tome, pobeđujemo, jedino imamo mali problem u realizaciji, no nadam se da ćemo i taj detalj sutra da popravimo", kazao je junak prethodnog susreta večitih rivala i strelac gola koji je Partizanu praktično obezbedio odbranu krune.

Izabrane vesti

Na pitanje da li bi ponovo pristao na doping kontrolu i litre i litre popijene vode, pa silno čekanje, samo Partizan pobedi, Jojić je kratko odgovorio:

"Sigurno nije prijatno kad te izvuku za testiranje, ali pristao bih na sve. I celu noć bih presedeo da dam uzorak, samo da se ponovi scenario iz prethodnog derbija. Ne razmišljamo o remiju, idemo tamo da ih pobedimo, iako smo zbog četiri boda viška u nešto lakšoj poziciji", zaključio je vezista crno-belih. 

(foto: MN Press)


tagovi

145. večiti derbiMiloš JojićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara