"Stadion Partizana"
"Stadion Partizana"

Čekajući rešenje suda: Čiji je Partizanov stadion?

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.10.13. | 08:57

"Što se nas tiče – sve je kristalno jasno", kaže Milan Obućina, generalni sekretar SD-a. Dragan Šutanovac odgovara da i nije baš tako

Stadion Partizana

Tema koja je godinama bila u zapećku naprasno je isplivala na površinu posle odluke Višeg suda da Partizanostadion  u Humskoj pripada Ministarstvu odbrane, a ne crno-belom Sportskom društvu. Navijači su zabrinut, a čelni ljudi... Možda je zbunjeni dobar izraz, jer se iz svake njihove reči vidi da nisu očekivali ovakav udarac suda.

Izabrane vesti

Ipak, svi se u crno-belom taboru nadaju da neće doći do najgoreg.
"Partizan još ništa nije dobio. Nikakvo rešenje. Kad ga budemo dobili, onda ćemo reagovati", kaže predsednik fudbalske sekcije Dragan Đurić za Sportski žurnal, dok generalni sekretar Sportskog društva Milan Obućina optimistički uverava da je sve "kristalno jasno" – stadion je Partizanov.
"Ali dok ne dobijemo presudu, ostaje nam samo da ceo slučaj komentarišemo emotivno, manje emotivno".

Nekada prvi operativac fudbalskog kluba Žarko Zečević, koji je pre par godina tvrdio da je stadion apsolutno vlasništvo Partizana, za dnevni list Sport kaže da ne odstupa od takvog stava.
"Nisu to samo naše tvrdnje, to su tvrdili pravnici i advokati. Ne znam sad otkud sve ovo odjednom", odgovara Zečević.

Zadovoljan je samo bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac.
"Kao ministru koji je pokrenuo spor, drago mi je da je ovako presuđeno. Verujem da će čelnici Partizana i države pronaći zajednički jezik, odnosno model vlasništva koji će zadovoljiti sve strane", rekao je Šutanovac za Žurnal.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dragan ĐurićDragan ŠutanovacMilan ObućinaFK PartizanSrbijastadion PartizanaSuperligaŽarko Zečević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara