""
""

Čelik prvo ostao bez “čojstva i junaštva”, a sada i bez para

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.07.14. | 12:55

Nikšićani uskraćeni za finansijsku pomoć od crnogorskog saveza zbog sumnjive utakmice protiv Kopera

Posle dvomeča u kvalifikacijama za Ligu Evrope u kome je nikšićki Čelik izgubio s ukupnim rezultatom 9:0 od slovenačkog Kopra, zasedao je Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Crne Gore i doneo odluku da se crnogorski klub uskrati za finansijsku pomoć od strane FSCG-a naredne sezone.

Izabrane vesti

Razlog: bruka!

“Odbor za hitna pitanja doneo je na današnjoj sednici i odluku o uskraćivanju finansijske pomoći FSCG-a, koji dobijaju članovi Telekom 1. CFL, FK Čelik iz Nikšića za narednu sezonu jer je ocenio da su njegovi nastupi i rezultati u kvalifikacijama za Ligu Evrope naneli veliku štetu i narušili ugled crnogorskog fudbala na međunarodnoj sceni”, stoji u saopštenju Fudbalskog Saveza Crne Gore.

Čelik je na poslednjih šest evropskih mečeva, uključujući i prethodne dve sezone, primio čak 33 gola. Nedavno je eliminisan od slovenačkog Kopra s ukupnim rezultatom 9:0 u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a neki od golova koje su primili Nikšićani su zbog pomalo smešnih reakcija fudbalera, na internetu postali predmet sprdnje, ali i sumnje.

Slično je bilo i prošle sezone kada je Čelik sa ukupnim rezultatom 13:1 poražen od mađarskog Honveda, kao i pre dve sezone kada je ukrajinski Metalurg bio bolji sa 11:2 u ukupnom skoru.

Kuliminacija je došla nedavno, a gol kakav su primili posle smešne reakcije golmana, prelio je čašu i naveo fudbalsku javnost da sumnja u regularnost Čelikovih utakmica. Pogledajte način na koji je golman Čelika primio gol u duelu sa Koperom:


tagovi

Liga EvropeCrna GoraČelikkvalifikacije za Ligu EvropeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara