"Barselona"
"Barselona"

Čelsi pokušava da otme Barsi dete od 11 godina?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.09.14. | 11:47

Holanđanin Ćavi Simons je, iako još nije ni tinejdžer, projektovan u buduću veliku zvezdu svetskog fudbala

Barselona

Transfer sage Suareza, Falkaa, Benatije... su iza nas, ali nas izgleda očekuje jedna nova, u kojoj je glavna uloga "poverena" dečaku koji ima samo 11 godina?!

Izabrane vesti

Naime, španski mediji danas su izvestili da je pokušaj Čelsija da preotme Barseloni Ćavija Simonsa, rođenog 2003. godine, propao, pošto su čelnici španskog kluba uspeli da ubede roditelje maloletnog Holanđanina da je za njegov razvoj najbolje da ostane u čuvenoj La Masiji.

Međutim, londonski Plavci ne nameravaju da odustanu od dečaka koji je projektovan u buduću veliku zvezdu svetskog fudbala, pa je sasvim sigurno da malog Ćavija očekuje uzbudljiv tinejdžerski period.

Radi se, inače, o sinu Režilija Simonsa, ne preterano poznatog fudbalera koji je u periodu od 1993. do 2005. igrao za Fortunu, NAC Bredu, Den Hag, Viljem Drugi i japanski Kjoto. On je po završetku karijere redovno letovao u Alikanteu, gde su Ćavija zapazili skauti Katalonaca sa samo šest godina, i pozvali ga u La Masiju.

O 11-godišnjem igraču već se pričaju bajke, a osim što ima isto ime kao jedan od najboljih fudbalera u istoriji Barse, čak igra i na identičnoj poziciji, a pažnju privlači i neobičnom frizurom.

"Kad sam na tribinama i gledam sina, često čujem druge roditelje, ali i ostale gledaoce kako govore: "Sad da vidimo šta će mali Ćavi da uradi". To nije dobro jer u ovom periodu života on treba da igra fudbal isključivo iz zabave, a ne da bude pod pritiskom", zabrinut je zbog ogromne pažnje koju njegov sin već privlači otac Režilio koji je doskora radio u omladinskoj školi Ajaksa.

Pogledajte i kako igra Ćavi Simons...


tagovi

Ćavi SimonsEvropaHolandijaLa MasijaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara