Čelsi ponudio 40.000.000 za Romanjolija, Milan rekao NE

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.07.18. | 20:19

Prvi pokušaja Plavaca nije uspeo

Tek što je preuzeo ekipu Čelsija, Maurisio Sari krenuo je u renoviranje ekipe. Prvi novajlija bio je Žoržinjo iz Napolija, očekuju se Gonzalo Iguain i Danijele Rugani iz Juventusa, a na meti londonskih plavaca našao se i štoper Milana Alesio Romanjoli. Ipak, kako prenosti portal Kalčomerkato, Rosoneri su odbili prvi napad Čelsija koji je bio vredan 40.000.000 evra. Obrazloženje milanskog kluba glasilo je da ovaj fudbaler nije ne prodaju, mada je jasno da je tokom prelaznih rokova to često ume da bude promenljiva kategorija.

A zašto je Romanjoli toliko važan Rosonerima? Pa, odgovor na to leži i u mogućnosti, i to znatno realnijoj, da Milan pre njega već proda jednog štopera, Leonarda Bonućija. Ostaje da se vidi li će i engleski i italijanski klub ostati istrajni u svojim namerama.

Izabrane vesti

Pored štopera, Sari pod hitno mora da rešava i pitanje golmana, jer je Tibo Kurtoa na pragu prelaska u Madrid, a velika želja Čelsija, Alison, najverovatnije će potpisati ugovor sa Liverpulom. Doduše, kako kažu, prelazni rok je živa stvar, pa i tu možemo da očekujemo nova iznenađenja.

Foto: Action images


tagovi

Mauricio SariAlesio RomanjoliLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara