""
""

Čelsijev dinamit Kenedi! Deko dovodi Murinju miks Hulka i Adrijana (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.04.15. | 19:05

Jedan od najtalentovanijih brazilskih fudbalera bi mogao da se pridruži koloniji zemljaka na Stamford Bridžu (VIDEO)

Brazilac sa dinamitom u levici bi mogao da bude tajno oružje Žozea Murinja od sledeće sezone! Ugledni brazilski dnevnik Globo objavio je ekskluzivno da je supertalentovani Brazilac Kenedi na meti Plavaca sa Stamford Bridža.

Izabrane vesti

I ne samo da je na meti Čelsija već su pregovori u poodmakloj fazi. Supertalentovani napadač koji ima samo 19 godina je eksplodirao u dresu Fluminensea i mlade reprezentacije Brazila čime je skrenuo pažnju najvećih evropskih klubova. Fizički jak, izuzetno brz, sa odličnom tehnikom i dinamitom u levoj nozi, Kenedi je postao jedan od najtraženijih mladih fudbalera Južne Amerike. U domovini ga porede sa Adrijanom (Imperatorom) i Hulkom. Prvi se raspitivao Milan, ali kada je cena vrtoglavo skočila i kada su se umešali bogatiji klubovi, Rosoneri su postali svesni da taj rat ne mogu da dobiju.

Izgleda da će ga dobiti Čelsi. Globo piše da je uprava Fluminensea odlučila da proda Kenedija jednom menadžerskom investicionom fondu. Tačnije da proda 55 odsto prava na Kenedijev ugovor koji su do sada bili u vlasništvu kluba, s obzirom da menadžer, porodica i ko zna ko još drže ostalih 45 odsto.

Posle toga će investicioni fond u vlasništvu Đulijana Bertolućija završiti transfer u Čelsi još pre početka prelaznog roka. Visina transfera bi trebalo daiznosi oko 8.000.000 evra, Fluminense će dobiti 55 odsto od te sume.

Pomenuti Bertolući je moćan menadžer čiji klijenti su Oskar, Vilijam i Ramireš. Lako je pronaći kopču sa Čelsijem. Takođe, za njega kao agent radi i proslavljeni as Deko, bivši fudbaler Čelsija i bivši Murinjov učenik. Deko će voditi karijeru Kenediju, a navodno je već sa Murinjom razgovarao o detaljima Kenedijeve budućnosti na Stamford Bridžu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligameđunarodni fudbalKenediJužna AmerikaFluminenseEvropaEngleskaDekoČelsiBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara