"Ivanović i Matić"
"Ivanović i Matić"

Čelsijeva dominacija i srpske zveri: Ivanović i Matić u timu Premijer lige!

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.04.15. | 13:28

Udruženje fudbalera izabralo najboljih 11 na Ostrvu

Ivanović i MatićGovorio je više puta Žoze Murinjo da Branislav Ivanović i Nemanja Matić igraju kao “životinje ili zveri“, a njihov fajterski pristup terenu sada su prepoznale i kolege fudbaleri, koji su srpski tandem iz Čelsija uvrstili u idealnih 11 Premijer lige.

Pored Ivanovića i Matića u najboljem timu engleskog šampiona našla su se još četvorica njiohvih saigrača, uz po jednog predstavnika Mančester junajteda, Arsenala, Liverpula, Totenhema i Sautemptona. Zanimljivo, nikog iz Mančester Sitija.

Izabrane vesti

Porazno za tim koji je prethodnih sezona izdvajao možda i najviše pojačanja za igrače.

Bilo kako, u idealnom svetu na golu bi bio David De Hea, uz desnu aut liniju špartao bi Ivanović, štoperski tandem činili bi Geri Kejhil i Džon Teri, na levom beku Rajan Bertrand, kao zadnji vezni Nemanja Matić, nešto ispred Filipe Kutinjo, po krilima bi operisali Eden Azar i Aleksis Sančez, a u samom špicu bi bilo mesta za Dijega Kostu i Harija Kejna.

Nema se mnogo šta zameriti ovakvom izboru?Najbolji tim Premijer lige

(FOTO: Action Images)


tagovi

SautemptonRajan BertrandPremijer ligaNemanja MatićLiverpulHari KejnGeri KejhilFilipe KutinjoEvropaEngleskaEden AzarDžon TeriDijego KostaDavid De HeaČelsiBranislav IvanovićArsenalAleksis Sančez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara