""
""

Čeri pred Partizan: Tamo je luda atmosfera!

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.12.17. | 18:16

Iako su svesni težine gostovanja u Pioniru, u Cedeviti preuzimaju ulogu favorita u derbiju 11. kola Jadranske lige

Košarkaši Cedevite u derbiju 11. kola Jadranske lige gostuju Partizanu u hali Pionir, a u redovima hrvatsko šampiona rado preuzimaju na svoja leđa ulogu favorita, iako su svesni atmosfere koja će ih sačekati u Beogradu.
"Upisali smo tri pobede kod kuće. Igračima sam rekao da je sve super, da im čestitam, ali ispred nas su nove utakmice koje su na neki način, ne ključne, ali veoma važne. Sve tri su gostovanja. Čak su možda, sad kad smo dobili Darušafaku, važnija ta dva gostovanja u Beogradu protiv Partizana i FMP-a u borbi za sam vrh u ABA ligi. Svesni smo gde idemo. Imamo neke male povrede u ekipi, ali sa druge strane imamo dosta širok roster i moramo da odigramo jako dobru utakmicu da bi pobedili Partizan u Beogradu”, rekao je trener Cedevite Jure Zdovc za sajt Jadranske lige.

Izabrane vesti

KVOTE MOZZART KLADIONICE ZA MEČ PARTIZAN - CEDEVITA 

Zdovc je dodao da njegovoj ekipi najveća opasnost preti od Amerikanaca Patrika Milera i Najdžela Vilijamsa Gosa.
“Partizan uvek igra veoma dobro u svojoj hali i pred svojim navijačima, a imaju i roster sa iskustvom, energijom, mladim igračima, a i dva dobra stranca. Tako da ako ne igraš sa 100 posto, ako se malo opustiš i podceniš ih, sigurno mogu da te pobede. Mi idemo na pobedu, favoriti smo, ali to moramo da pokažemo na terenu", dodao je slovenački stručnjak.

Plejmejker Cedevite Vil Čeri kaže da je dobro upoznat sa navijanjem Grobara.
"Biće teško, ali mi smo spremni. Ono što ja znam o njima je da je atmosfera tamo neverovatna. Imaju jednu od najluđih atmosfera u Evropi. Uz takvu publiku mogu nekad da pobede i favorite, a navijači im daju motiv da igraju agresivno. Imaju dva dobra beka koja dižu ritam i vole brzo da idu na koš. Ne smemo da dopustimo da publika ili sudije utiču na to kako igramo košarku", poručio je Čeri.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Jadranska ligaJure ZdovcFK PartizanVil Čeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara