"Sokratis protiv Totenhema"
"Sokratis protiv Totenhema"

Čerupanje Borusijinog štoperskog tandema - Bajern je uzeo Humelsa, Atletiko bi Sokratisa

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.05.16. | 10:41

U Dortmundu pak merkaju Omera Topraka

Sokratis protiv TotenhemaPomene se ta teza tu i tamo. Nije problem samo ostati bez igrača. Problem je i što svi ostali vide da si nemoćan da zadržiš najbolje. I kad god se Borusija uspravi Bajern je vrati dva koraka unaza. Pa se i drugi osile. Borusija bi tako ovog leta mogla da ostane bez obe polovine sasvim dobrog štoperskog tandema Mats Humels - Sokratis Papastatopulos.

Prvi je već otišao u Minhen za 35.000.000, dok Bild navodi da je za 27-godišnjeg Grka zainteresovan Atletiko. Dijego Simeone je oduševljen. Obožava takve igrače.

Izabrane vesti

Cena - dostižna. Ili bi barem trebalo da bude, jer je Sokratis procenjen na nekih 22.000.000 evra. Ali pitanje je da li bi Borusija po odlasku Humelsa uopšte pristala na prodaju drugog štopera. Pitanje je i ko bi u sklučaju Sokratisovog dolaska otišao sa "Visente Kalderona"? Bild nije novina koja bez ikakvog osnova objavljuje transfer glasine.

Dakle, u obzir dolazi samo ponuda koja ne može da se odbije. U Dortmundu, uostalom, poslednje dane provode tražeći, a ne nudeći centralne bekove. Nemački mediji spekulišu da je prvi pik Omer Toprak iz Bajer Leverkuzena. Aspirindžije nisu raspoložene za saradnju, ali ima ta otkupna klauzula od 12.000.000 evra u ugovoru... Ona im pravi problem.

Inače, Borusija je po svemu sudeći  već upecala jedno pojačanje, ali to je priča za neka buduća vremena. U pitanju je naime, 18-godišnji vezista Orel Mangala iz Anderlehta, koji će prvo verovatno u rezervni tim.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSokratis PapastatopulosPrimeraOmer ToprakNemackaEvropaBorusija DortmundBajer LeverkuzenAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara