"Predrag Sikimić"
"Predrag Sikimić"

Četiri gola i asistencija - Sikimić igrač meseca u oktobru

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.11.16. | 09:57

Novinari izabrali najboljeg...

Predrag SikimićGol i asistencija u pobedi nad Javorom, pa presudni pogodak u teško osvojenim bodova u sudaru sa Čukaričkim i još dva u duelu s Radom. Da ne računamo onaj za minimalac protiv Rada, jer smo tad već zakoračili u novembar, ali i bez njega - Predrag Sikimić je obeležio protekli mesec, pa je napadač Crvene zvezde proglašen za najboljeg fudbalera Superlige u oktobru.

U tradicionalnoj anketi SOS kanala i Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, a u kojoj učestvuju sportski novinari iz svih važnijih redakcija, među kojima je i MOZZART Sport, iskusni napadač je trijumfovao nakon što je iz prvog tima crveno-belih istisnuo Uga Vijeiru i dobrim igrama iza sebe ostavio Aleksu Vukanovića iz Napretka. Sikimić je osvojio 79 poena, Vukanović 60.

Izabrane vesti

Treće mesto osvojio je napadač Partizana i kapiten mlade reprezentacije Srbije Uroš Ðurđević sa 57, a prethodni laureat Brazilac Leonardo završio je na deobi četvrtog mesta sa fudbalerom Napretka Ibrahimom N'Dijajeom. Obojica su sakupili po 22 poena.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaPredrag SikimićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara