""
""

Ćezena u oktobru dovela najveće pojačanje

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.10.14. | 16:41

Portugalski napadaa Ugo Almeida će se sutra priključiti timu novog italijanskog prvoligaša

Mesec dana posle završetka prelaznog roka, italijanski prvoligaš Ćezena je dobio najveće pojačanje. Iako je pijaca gotova, čelnici kluba iz Emilije Romanje se mudro sačekali da se pojavi neki kvalitetan slobodan igrač i reagovali. Italijanski mediji pišu da je završena oko dolaska portugalskog napadača Uga Almeide u Ćezenu i da će se iskusni golgeter sutra priključiti crno-belima.

Izabrane vesti

Almeida je slobodan igrač pošto mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Bešiktašem. Mnogi klubovi su se interesovali za njea, ali je na kraju završio u Ćezeni. Alemeidu su letos tražili Galatasaraj, Lil i još neki premijerligaški klubovi, ali je on imao previsoke finansijske zahteve. Ćezenina ponuda tada je dostizala tek polovinu onoga što je Portugalac tražio.

Ali, kako je vreme odmicalo potencijalni poslodavci su odustali od Almeide i on je morao da smanji finansijske zahteve, pa je Ćezena dočekala svoju šansu i dobila najveće pojačanje za ovu sezonu. Almeida je imao i finansijski znatno bolje ponude Al Nasra i jednog indijskog kluba, ali nije želeo da napušta Evropu kako bi ostao na oku selektoru Portugala Fernandu Santošu

(FOTO: Action images)


tagovi

BesiktasĆezenaEvropaItalijaSerija ASuper ligtransferi2014TurskaUgo Almeida

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara