""
""

Ciao Frank! Imaš jeftinu kartu do kuće preko Rajan era - samo 12,74 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.11.16. | 12:12

De Bur otišao i zvanično - Pioli stigao iz Amerike, potpisuje do 2018. godine

Gotov je! Danas i definitivno! Frank de Bur stigao je u trening centar Intera Apijano Đentile, pozdravio se sa igračima i zvanično napustio Inter posle manje od 100 dana provedenih na fukciji trenera. 

Svi italijanski mediji od jutros prate LIVE sve što se događa u Milanu i navode da će današnji trening voditi trener mladog tima Stefano Veki koji će sigurno predvoditi ekipu na meču Lige Evrope u Sautemptonu u četvrtak. Postojala je minimalna mogućost da De Bur odradi i taj meč, ali od jutros je i definitivno nestala. 

Izabrane vesti

Holanđanin je inače osami trener Nerazura posle Žozea Murinja i triplete osvojene 2010. godine koji je dobio otkaz. Pre njega slično su prošli: Benitez, Leonardo, Gasperini, Ranijeri, Stramaćoni, Macari i Mančini.

Kada je u pitanju novi trener on će biti veoma brzo postavljen. Bivši trener Lacija Silvio Pioli stigao je jutros iz Sjedinjenih Američkih Država i on će tokom nedelje potpisati ugovor do 2018, navode pojedini italijanski portali. To praktično znači da Pioli neće biti samo privremeno rešenje, već će ostati na klupi do dolaska Dijega Simeonea, koji se previđa upravo za 2018. godinu.

Što se tiče raskida De Bura i Intera on neće koštati Nerazure previše. Do kraja sezone Holanđanin će redovno dobijati platu, a onda će na konto obeštećenja inkasirati još 1.300.000 evra. Posle toga će im računi biti sravljeni...

Inače, Italijani se uveliko šale na račun De Burovog odlaska. Rajaner mu tako nudi vrlo jeftin prevoz do kuće:

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaFrank de BurInterItalijameđunarodni fudbalSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara