""
""

Cibona, ipak, ne ide u stečaj?

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.05.17. | 09:21

Tako, bar, stoji u zvaničnom saopštenju

Teška srca Aco Petrović otkrio je nedavno da se Cibona nalazi u predstečajnom postupku i da bi posrnuli velikan evropske košarke mogao uskoro da ode u stečaj. To je zabrinulo navijače Vukova s Tuškanca i javnost širom nekadašnje Jugoslavije, ali izgleda da su bespotrebno gubili živce. 

Izabrane vesti

Jer, Cibona ipak ne ide u stečaj? Tako bar stoji u zvaničnom saopštenju izdatom od strane klupskih zvaničnika. 
"Nakon objava u pisanim i elektronskim medijima, dužnost nam je da obavestimo javnost da Cibona stabilno posluje i nastavlja takmičenje u domaćim i međunarodnim prvenstvima, kako u ovoj tako i u sledećim sezonama. Informacije koje su plasirane u medijima su u potpunosti neistine, a igrači, treneri, klupski službenici i uprava će i dalje, uz pomoć grada Zagreba, čiji smo ponosni simbol, nastaviti da radom i zalaganjem stvaraju nove klupske vrednosti", stoji u klupskom saopštenju. 

S obzirom da je Aco Petrović legenda Cibone, te da je na čelu nekadašnjeg evropskog prvaka bio do pre svega nekoliko meseci, teško je proceniti zašto na površinu izlazne oprečne izjave. 

Podsetimo, Petrović je fotelju napustio pre svega nekoliko meseci i to posle odlaska Anta Žižića u Darušafaku. Još tada najavljivao je da je Cibona pred gašenjem, a novim izjavama ponovo je načeo ovu temu. I to tako što je, usput, potkačio ljude sa kojima je donedavno sarađivao. 

Nastaviće se...

(FOTO: ABA Liga / Gordan Laušićn i Željko Baksaj)


tagovi

Aco PetrovićCibonaJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara