""
""

Ćirković poziva na oprez pred Augzburg: Nemci su to, ali pašće u Humskoj!

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.12.15. | 18:06

Najbolji igrač Partizana ove sezone Andrija Živković takođe ističe da crno-beli nikako ne smeju da spuste gard

Partizan je u subotu na svom terenu izgubio od Vojvodine u derbiju fudbalske Superlige, ali crno-beli skoro da i nemaju vremena da razmišljaju o tome jer ih u četvrtak očekuje mnogo važniji duel sa Augzburgom u Ligi Evrope.

Izabrane vesti

Partizan u četvrtak ne mora da pobedi, dovoljan je i remi, a prolazi dalje čak i u slučaju minimalnog ili poraza od 2:0. Svaki drugi neuspeh sa dva ili više golova razlike znači i eliminaciju iz Lige Evrope.
“Svi u klubu su podigli mobilnost na maksimalan nivo. Imamo par dana da se spremimo, učinićemo sve da odigramo dobru utakmicu. Neće biti lako, to je pokazao i meč u Nemačkoj. Njihov mentalitet je takav da će doći ovde ubeđeni da mogu da nam daju tri gola. Iskreno se nadam da će biti pun stadion. Znamo koliko su navijači važni za ekipu u ovom trenutku“, poručio je Partizanov defanzivac Lazar Ćirković posle fotografisanja za novi klupski kalendar.

Najbolji igrač Partizana ove sezone Andrija Živković takođe ističe da crno-beli nikako ne smeju da spuste gard.
“Znamo da su nezgodna ekipa, pogotovo što su radi o Nemcima. Moramo da se spremimo, da u svaki duel uđemo sa 100 posto snage i da znami ko šta radi na terenu. Očekujem pun stadion. Hvala navijačima na podršci, mnogo nam znači. Nadam se da ćemo u četvrtak svi zajedno da slavimo“, rekao je najbolji fudbaler crno-belih Andrija Živković posle fotografisanja za novi Partizanov kalendar.

Utakmica šestog kola Lige Evrope između Partizana i Augzburga igra se u četvrtak, 10. decembra na stadionu u Humskoj od 21.05.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Starsport)


tagovi

SrbijaFK PartizanLiga EvropeLazar ĆirkovićAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara