""
""

Čistka u Zvezdi: Mihajlović u Slobodi, Jokić i Čikić u BSK, Ožegović u Radu, Vesić i Arauho blizu Spartaka...

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.02.14. | 12:28

Klub sa Marakane se rešio devetorice fudbalera što putem pozajmica, što trajnim raskidima ugovora

Crvena zvezda se rešila problema zvanog glomazan igrački kadar. Ono na čemu je trener Stojanović insistirao je bilo da igrači koji nisu u prvom planu odu na pozajmice ili poptuno napuste klub, a to se na kraju i desilo. Do kraja sezone, klub sa Marakane neće računati na usluge osmorice fudbalera koji su bili u kadru tokom jesenjeg dela sezone, otkriva Sport.

Izabrane vesti

Najzvučnija vest je svakako odlazak Stefana Mihajlovića. Talentovani napadač će drugi deo sezone provesti u užičkoj Slobodi kao pozajmljen igrač gde će imati više prilike da se izbori za minutažu i golove. Za razliku, od njega, još jedan perspektivni golgeter Ognjen Ožegović je trajno napustio Crvenu zvezdu. Ožegović je kao slobodan igrač prešao u Rad pošto je prethodno sporazumno raskinut ugovor. Još ranije, Stevan Luković, koji zbog povrede nije bio u kadru tokom jeseni, je na isti način postao član kruševačkog Napretka.

U redove drugoligaša BSK iz Borče se na šestomečenu pozajmicu seli vezista Milan Jokić koji je letos došao iz Partizana, ali nije uspeo da se izbori za šansu u prvom timu. Na pozajmicu u Borču ide i mladi Stefan Čikić.

Što se tiče golmana Miloša Vesića i štopera Migela Arauha, oni najverovatnije idu na pozajmicu u Spartak iz Subotice, s tim što se Vesić neće ni vraćati u Zvezdu jer mu narednog leta ističe ugovor. Mladi vezista Nemanja Ahčin je za nastavak karijere izabrao crnogorski Grbalj, gde će provesti prolećni deo sezone kao ozajmljen igrač crveno-belih.

Još se ne zna budućnost Robertsa Omege koji je sporazumno raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom i slobodan je u izboru nove sredine. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaStevan LukovićStefan MihajlovićStefan ČikićSrbijasloboda užiceRoberts OmegaRadPrva liga SrbijeOgnjen OžegovićNemanja AhčinNapredak KruševacMiloš VesićMilan JokićBSK BorčaMigel ArauhoFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara