"Simeone i Gabi"
"Simeone i Gabi"

Čolove lekcije kapitenu - ima ko da brine gde će Koke igrati

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.11.16. | 16:51

Real ne sme da pobedi!

Simeone i GabiTenzija na "Visente Kalderonu". Sasvim očekivana u nedelji u kojoj se igra veliki gradski derbi Atletika i Reala. Kraljevski klub je odmakao na velikih sedam bodova prednosti. Viljareal je ispred Jorgandžija, Sevilja mu stoji uz rame. Dugo u crveno-belom delu Madrida nisu bili pod ovakvim pritiskom. Nisu samo Real i Barselona u pitanju. Mnogima se na Pirinejima smučilo to što je Atletiko kaparisao mesto među prva tri na tabeli Primere.

Poslednje što je Jorgandžijama bilo potrebno u ovako važnim danima su razmirice unutar kluba...
"Koke sada igra nešto istureniji u vezu, radi to dobro, ali onda smo nešto ranjiviji u odbrani. Moramo da vratimo tu čvrstinu pozadi, da svi radimo na defanzivnim zadacima", komentarisao je nedavno kapiten Gabi malu promenu u sistemu igre Dijega Simeonea.

Izabrane vesti

Temperamentnom šefu struke to se izgleda nije dopalo. Današnji trening je trajao sat vremena, svi igrači su potom otišli na tuširanje, Gabija je Simeone zaustavio. Prema izveštajima madridskih medija, seli su na teren i narednih 20 minuta Simeone je mlatarajući rukama nešto objašnjavao kapitenu.

As piše da je jedna od tema bila upravo pomenuta izjava o Kokeu. Gabi je ćutao i slušao. Retko je progovarao. Simeone je bio ljut. Ili je možda samo zabrinut? Atletiko sebi jednostavno ne sme da dozvoli poraz od Reala.

Inače, sličan razgovor Simeone i Gabi su obavili i na samom početku sezone, kada je Antoan Grizman “izleteo“ sa ocenom da će Atletiko, ako nešto ne promeni u igri, ispati u Segundu. Ali tada su obojica pričalo. Ovaj put samo Simeone. Vrlo glasno. Gabi je bio nem.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraKokeGabiEvropaDijego SimeoneAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara