"Karlos Tevez i Dani Osvaldo"
"Karlos Tevez i Dani Osvaldo"

COPY Juventus, PASTE Boka: Osvaldo i Tevez ponovo u tandemu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.01.16. | 17:57

Nestašni napadač promenio i šesti put klub u samo dve i po godine

Karlos Tevez i Dani Osvaldo

Nakon što je promenio pet klubova za dve godine, nestašni Dani Osvaldo vratio se u Boku Juniors. Momak koji izgledom neodoljivo podseća na Džonija Depa, nije se naigrao ni u Portu u proteklih šest meseci, pa je u Buenos Ajresu parafirao višegodišnji ugovor sa šampionom Argentine. 

Izabrane vesti

Iskusni 29-godišnji napadač okarakterisao je kao „ispunjenje životnog sna“ povratak u klub u kojem je nastupao kao pozajmljen igrač tokom proleća 2015. godine, a već je odradio i prvi trening pod nadzorom trenera Rodolfa Aruabarene
„Osećao sam da je vreme da se vratim jer sam imao neka nezavršena posla ovde s Bokom. Moj prvi boravak na 'Bombonjeri' je prošao odlično, ali sam osećao da sam mogao još nešto da pružim klubu“
, istakao je Osvaldo.

Argentinac koji je svojevremeno uzeo italijansko državljanstvo i postigao 14 golova za Azure, ponovo će nastupati u špicu u tandemu sa Karlosom Tevezom sa kojim je igrao i u Juventusu 2014. godine.

Osvaldo je, zanimljivo, Boku napustio prošlog leta nakon medijskog skandala vezanog za raskid sa argentinskom glumicom Himenom Baron sa kojom ima sina. Sada se vratio u popularni klub i postao treće pojačanje Boke Juniors ove zime nakon dfolazaka defanzivaca Džonatana Silve i Leonarda Hare.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pablo OsvaldoKarlos TevezJužna AmerikaJuventusBoka juniorsArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara