""
""

Čovek koji ima više asistencija od Pola Skolsa: Piter Krauč do 2019.

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.11.17. | 16:01

Gledaćemo ga na delu već u sredu protiv bivšeg kluba Liverpula

Šmek Premijer ligi daju njeni starosedeoci, a jedan takav odlučio je da igra još uprkos tome što je odavno prešao zenit karijere. Piter Krauč potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa Stoukom, što znači da će na stadionu „Britanija“ ostati do juna 2019.

Verovatno tu i završiti karijeru.

Izabrane vesti

Aktuelna saradnja bivšeg reprezentativca Engleske sa Potersima isticala je na kraju ove sezone, ali je  klupska uprava procenila da je njegovo iskustvo iod izuzetnog značaja, pa je danas saradnja produžena.

Još ima dosta toga da nam ponudi. Njegov uticaj na utakmice je izvanredan, a to je pokazao na više susreta ove sezone“, rekao je Mark Hjuz, trener Sotuka, koji u sredu dočekuje bivši Kraučov klub, Liverpul.

MOZZART kvote 2010 Stouk - Liverpul 1 (5,60), X (4,00), 2 (1,60)

Bez obzira što je često osporavan, Piter Krauč (30. januara puni 37 godina) dve decenije traje u zahtevnom prvenstvu kakvo je Engleskoj. Postigao je najviše golova glavom u Premijer ligi, najstariji je strelac u aktuelnoj sezoni, a podatak za nevericu je da u ovom takmičenju ima više asistencija nego nego legendarni Pol Skols (56:55).

i još će da daje i namešta.

Nek je sa srećom.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropanovi ugovorPiter KraučPremijer ligaStouk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara