""
""

Čovek koji je letos rekao NE Barseloni

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.11.16. | 21:30

Rafael Gereiro otkrio zašto je izabrao Dortmund bre katalonskog giganta

Kako je to odbiti Barselonu? Reći ne milionima evra, ali i prilici da igrate uz Lea Mesija. Odgovor zna Rafael Gereiro, fudbaler Dortmunda koji je letos izabrao selidbu u Bundesligu pre odlaska u Primeru.

Izabrane vesti

Član šampionske generacije Portugalije sa Evropskog prvenstva u Francuskoj, kaže da je dugo lomio glavu kada mu je stigla ponuda da napusti Lorijan. Na kraju se odlučio za Milionere.
„Teško je reći ne Barseloni. Ali je došao trenutak kada sam morao da donesem odluku i ponuda Borusije me je privukla. Trebao mi je klub u kojem mogu da igram standardno, da imam veliku minutažu kako bih nastavio da se razvijam. Srećan sam što su stvari došle na svoje mesto brzo kada sam se preselio u Nemačku“, istakao je 22-godišnji Gereiro u intervjuu za Kanal+.

Portugalac je na stolu u leto 2015. imao i ponudu Pari Sen Žermena, ali...
„Zvali su me u Pariz, ali sam izabrao da ostanem u Lorijanu. Želeo sam da igram što je više moguće pre Evropskog prvenstva kako bih se izborio za poziv u reprezentaciju i to se ispostavilo kao ključna odluka zahvaljujući kojoj sam upao u šampionski tim. Zahvalan sam i Barsi i PSŽ-u na interesovanju“, zaključio je Gereiro.

(FOTO: Action Images)   


tagovi

Borusija DortmundNemackaPari Sen ŽermenRafael Gereiro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara