""
""

Čović: Dozvolićemo Partizanu da igra na Marakani ako ga izbace na ulicu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.10.13. | 09:35

Potpredsednik Crvene zvezde iskoristio zavrzlame oko vlasništva nad stadionom crno-belih da pecne najvećeg rivala...

Za razliku od Partizana koji poslednjih dana muku muči sa stadionom, jer još nije razjašnjeno u čijem je zapravo vlasništvu objekat u Humskoj, u taboru Crvene zvezde nemaju takve brige, pa stižu čak i da bocnu večitog rivala. Da podsetimo, Viši sud naložio je da crno-beli stadion moraju da predaju Ministarstvu odbrane, a čelnici srpskog šampiona kažu da će stav izneti tek kada presuda postane pravosnažna.  

I dok jedni tvrde da je pomenuti objekat u potpunosti Partizanovo vlasništvo, a drugi da bi trebalo da se vrati Vojsci, potpredsednik Zvezde Nebojša Čović nudi rešenje komšijama ukoliko ostanu bez krova nad glavom.

Izabrane vesti

"Crvena zvezda je narodski klub, ali bismo najvećem rivalu Partizanu pomogli u nevolji. U slučaju da ostanu bez stadiona, mi bismo im dozvolili da odigraju neku utakmicu na Marakani", nije propustio šansu Čović da pecne crno-bele u izjavi za Alo.

On je takođe još jednom ponovio da u slučaju stadiona Zvezde nema nikakvog spora oko vlasništva...

"Marakana i svi prateći objekti u vlasništvu su isključivo FK Crvena zvezda, dok je zemljište po zakonu Republike Srbije, u posedu države", dodao je potpredsednik crveno-belih. 

(foto: MN Press)


tagovi

FK PartizanSrbijastadion PartizanaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara