""
""

Crno-bela šampionska žurka: Nema Tumbe, ali tu je Zoran Stojadinović! Pobeda sa tortom u obliku pehara... (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.05.15. | 21:43

Svečanosti su prisustvovali brojni poznati partizanovci i prijatelji kluba...

Koktel sa šampionskim tonom! Fudbalski klub Partizan, novi srpski šampion, organizovao je za oko 300 zvanica svečanu zabavu za prijatelje kluba, bivše i sadašnje igrače i funkcionere, ali i pripadnike „sedme sile“, koji su zajedno sa brojnim uvaženim gostima uživali u opuštenoj atmosferi i zvucima Amadeus benda. 

Izabrane vesti

Svečanosti su prisustvovali poznati partizanovci i prijatelji kluba, od trenera košarkaškog kluba i predsednika Sportskog društva Partizan Duška Vujošević, koji je na zabavu stigao sa oko sat i po vremena zakašnjenja, do Predraga Danilovića, Dragana Todorića, Mlađana Šilobada, potom i bivših potpredsednika Raše Babića i Duška Jovanovića, ali i Ivana Ćurkovića i Žarka Zečevića. Domaćini ove zabave bili su sadašnji generalni direktor Miloš Vazura i prvi čovek Zoran Popović. Interesantno, na zabavi nije bilo sportskog direktora Ljubiše Tumbakovića, ali se našao bivši prvi operativac Zvezde i poznati menadžer Zoran Stojadinović

Posle manjeg zakašnjenja pojavili su se i članovi uprave Nele Karajlić i Dragan Bjelogrlić, uprkos nesuglasicama sa upravom u prethodnom periodu, a svojim prisustvom druženje su uveličali i bivši igrači Zvonimir Vukić, Igor Duljaj i klupska legenda Moca Vukotić.

Bilo je i dosta zvezda i veliki broj ljudi i sveta šoubiznisa, poput pevača Grua i Niggora, ali i Petra Strugara, zvezde filma Montevideo.

Ipak, momenat večeri viđen je kada je izneta torta u obliku šampionskog pehara koja je bila tri do četiri puta veća od samog trofeja, a izlazak slatke poslastice ispraćene su uz zvuke benda bubnjara Dragoljuba Đuričića.

(FOTO: Ana Slović / Beta)


tagovi

Zoran StojadinovićZoran PopovićŽarko ZečevićSuperligaSrbijaPredrag DanilovićFK PartizanMlađan ŠilobadIvan ĆurkovićDuško Vujošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara