""
""

Crno-beli brod bez kapetana Vujoševića traži izlaz iz zadarskog arhipelaga

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.12.14. | 15:59

„Mi u grad košarke putujemo sa idejom kako i na koji način da odigramo tu utakmicu, odnosno da je uvedemo u željeni ritam i tok", poručio je pomoćni trener Velimi Gašić

Crno-beli su optimisti pred duel sa Zadrom, ali na put u Dalmaciju pošli su sa dozom opreza jer se radi o tradicionalno nezgodnom gostovanju. Ovaj meč je izuzetno važan za crno-bele jer bi ih pobeda potpuno približila grupi timova u vrhu tabele.

Izabrane vesti

Trener Duško Vujošević je suspendovan zbog isključenja u prošlom kolu protiv Mega Leksa, zbog čega će crno-bele u sledeće tri utakmice voditi pomoćnik Velimir Gašić.
Višedecenijski rivalitet klubova daje posebnu draž i aromu narednom meču. Mi u grad košarke putujemo sa idejom kako i na koji način da odigramo tu utakmicu, odnosno da je uvedemo u željeni ritam i tok. Nastojaćemo da koncentrisano i čvrsto uđemo u meč kako bismo se približili samom vrhu Jadranske lige, što bi automatski značilo i korak bliže učešću u plej-ofu", rekao je Gašić za klupski sajt.

On je istakao je da je Zadar napravio veliki napredak u igri u odnosu na početak sezone, što dokazuju poslednji rezultati i pobeda protiv Cedevite u Zagrebu.
Igraju brzu i agresivnu košarku na obe strane terena, mogu da budu budu veoma neprijatni ako im se dozvoli da nametnu jedan takav način igre. Selektirali su veoma dobar tim, kao spoj talentovanih i iskusnih igrača. Pun pogodak ostvarili su dovođenjem američkog plejmejkera Florensa, koji je ideolog i kreator njihove igre", dodao je Gašić.

Utakmica Zadar - Partizan igra se u subotu od 19 sati u hali Krešimir Ćosić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Jadranska ligaFK PartizanSrbijaVelimir GašićZadar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara