"Povratnik: Kleo"
"Povratnik: Kleo"

Crno-beli Deda Mraz stiže iz Brazila: Kleo opet u Humskoj? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.11.15. | 09:51

Ljubimac Grobara bi mogao da se vrati u Srbiju nakon što mu 31. decembra istekne ugovor sa Atletiko Paranaenseom

Povratnik: Kleo

Čelnici Partizana pokušavaju da pojačaju ekipu, kako bi na proleće obezbedili što pristojniju poziciju na tabeli nakon serije kikseva, a nova imena su im posebno neophodna u napadu i defanzivi. Nekoliko je fudbalera u opticaju, a najbliži zvaničnom dolasku je dobro poznato lice Brazilac Kleo.

Izabrane vesti

Sport piše da je 31-godišnji Karioka, kome 31. decembra ističe ugovor sa Atletiko Paranaenseom, prvi pik uprave Partizana. Nekadašnji napadač crno-belih bi se vratio u Beograd bez obeštećenja, a čelnici srpskog šampiona bi u tom slučaju morali samo da mu daju platu.

Kleo je prošle zime već bio blizu povratka u Partizan nakon odlaska Petra Škuletića, i imao je želju da se vrati, ali je brazilski klub tražio preveliko obeštećenje. Kako to neće biti slučaj ovoga puta vrlo je izvesno da će se Brazilac vratiti u Partizan posle četiri godine. Nema sumnje da bi mnogi navijači crno-belih voleli da im se vrati nekadašnji ljubimac koji ih je oduševljavao golovima i lepim potezima.

Osim Klea, čelnici crno-belih žele da vrate i bugarskog defanzivca Ivana Ivanova, koji je pod ugovorom sa Bazelom do juna 2016. godine, ali je taj transfer daleko od realizacije i koči ga činjenica da štoper godinu dana nije odigrao takmičarski meč za švajcarski tim.

Povratnik iz Kine Ismael Beko Fofana još uvek ne zna kakav mu je status među crno-belima. O kvalitetima napadača iz Obale Slonovače tek će se izjasniti trener Ljubinko Drulović i sportski direktor Ivica Ilijev, nakon što g apogledaju na treninzima.

Pratite MOZZART i na Vajberu!     

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaFK PartizanKleoIvan IvanovIsmail Beko Fofana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara