"Ratkovica, Birčević i Veličković"
"Ratkovica, Birčević i Veličković"

Crno-beli: Naša grupa najjača u Ligi šampiona

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.10.16. | 09:53

Džikić i Marinković upozoravaju na kvalitet Zjelone Gore

Ratkovica, Birčević i VeličkovićJedan - jedan. To je učinak Partizanovih košarkaša u ovosezonskoj FIBA Ligi šampiona, koji bi mogao da dobije obrise pozitivnog u slučaju da u trećem kolu savlada Zjelona Gora.

Crno-beli u utorak od 18 časova (TV Arena sport 1) dočekuju poljski tim, u debiju pred svojim navijačima u ovom takmičenju, s obzirom da su u prva kola bili gosti Ludvigzburgu i Bešiktašu.
Naš sledeći protivnik je ponovo ekipa koja ima evroligaško iskustvo, što dovoljno govori o kakvom se klubu i organizaciji radi. Što se njihovog sastava tiče, imaju vrlo iskusnu bekovsku liniju i čvrste i aktivne centre”, predstabio je Zjelonu Goru Aleksandar Džikić, šef stručnog štaba Parnog valjka.

Izabrane vesti

Zjelona Gora je u prvom kolu poražena u Italiji od Dinamo Sasarija, a prošle sedmice kod kuće savladala Ludvigzburg.
Jasno je da je naša grupa u ovom takmičenju daleko najkvalitetnija, ali je takođe jasno da se to neće promeniti. To smo prihvatili, i radimo kako najbolje možemo sa onime što imamo”, dodao je Džikić.

Vanja MarinkovićPartizan ovaj susret dočekuje posle prvog poraza u Jadranskoj ligi, pa bi dva boda imala lekovito dejstvo samo tri dana pošto je sa Novog Beograda bodove odnela Budućnost.
Uvek govorimo da je svaki sledeći meč najvažniji, jer u svakom imamo i želju i obavezu da pružimo maksimum. Očekuje nas utakmica protiv još jake i iskusne ekipe, ali mi ćemo izaći na teren spremni da damo sve od sebe”, predočio je Vanja Marinković.

Ulaznice za susret Partizan - Zjelona Gora će se prodavati od utorka od 10.00 do 15.00 u klupskim prostorijama na stadionu crno-belih u Humskoj 1 (kancelarija 218), dok će od 15.00 do početka meča navijači po cenama od 500 dinara za tribune, a 800 za parter moći da ih nabave na biletarnicama Pionira.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vanja MarinkovićSrbijaFK PartizanKK Zjelona GoraJadranska ligaFIBA Liga šampionaAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara