""
""

Crno-beli Pionir se sprema za veliko slavlje, Bogdanović “rastrgao“ koš

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.06.13. | 18:51

Novopečeni reprezentativac Srbije tokom zagrevanja 45 minuta pre utakmice ubacio više od 20 uzastopnih šuteva za tri poena, što je oduševilo ogroman broj Grobara. U VIP loži nalaze se Aleks Marić, Miloš Vujanić, Novica Veličković, ali i Dušan Kecman, koji je dobio najveći aplauz

Deveti ovosezonski večiti košarkaški derbi mogao bi da bude i poslednji u veoma iscpljujućoj takmičarskoj godini koja se polako bliži kraju. Treći meč finalne serije plej-ofa izazvao je ogromno interesovanje kod Grobara, kao i uvek, ali ovog puta iz posebnog razloga – jer bi Partizan već oko 21 čas mogao da overi 12. uzastopnu titulu šampiona Srbije, i to pred svojim navijačima, a ovu priliku izabranici Duška Vujoševića verovatno neće propustiti.

Međutim, s obzirom da crno-beli već vode sa 2:0, košarkaši Crvene zvezde verovatno će krenuti “na juriš“ od samog starta susreta, jer znaju da poraz nikako ne dolazi u obzir. Do početka susreta ostalo je još vrlo malo vremena, a 40 minuta pre starta utakmice tribine su gotovo ispunjene do poslednjeg mesta.

Izabrane vesti

Najveće oduševljenje kod Grobara izazvao je novopečeni reprezentativac Srbije, Bogdan Bogdanović, koji je tokom solo zagrevanja ubacio nešto više od 20 uzastopnih šuteva za tri poena, a verni navijači su znali to da pozdrave gromoglasnim aplauzom i skandiranjem imena mladog beka.

Pola sata pre početka utakmice navijači na tribinama su u glas zapevali stihove dobro poznate pesme “Računajte na nas“ kako bi podržali igrače koji su u tim momentima izlazili na teren, da bi samo nekoliko trenutaka kasnije usledile salve zvižduka i uvreda za protivničke košarkaše, koji su takođe izašli na teren kako bi se pripremili za meč.

Reagovale su i malobrojne Delije, kojih je bilo oko 400, koje su pozdravile svoje miljenike.

Od poznatih ličnosti na tribinama dvorane Pionir primećeni su Aleks Marić, Novica Veličković, Miloš Vujanić, ali i Dušan Kecman, koji je dobio najveći aplauz od Grobara. Tu je bio i pevač Gru, voditeljka Marija Kilibarda, frontmen grupe Neverne bebe, Milan Đurđević, Radosav Petrović, Miloš Jojić, ali i košarkaš Saša Pavlović.

Petnaestak minuta pre početka susreta navijači zagrevaju dlanove, a igrači vrše poslednje pripreme za možda i poslednji večiti derbi ove sezone. Svi uslovi za odigravanje još jedne velike utakmice su ispunjeni i treća utakmica finala može početi.


tagovi

FK Crvena zvezdaKK Crvena zvezdaKK PartizanKošarkaška SuperligaFK PartizanPionirplej-ofSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara