"Vestermann, Dalo i Bogdanović otpozdravljaju publici posle poraza"
"Vestermann, Dalo i Bogdanović otpozdravljaju publici posle poraza"

Crno-beli posle Fenera: Moramo još da vežbamo

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.11.13. | 08:11

''Ništa nije gotovo, imamo šanse da prođemo u narednu fazu takmičenja. Moramo da nastavimo da pobeđujemo konkurente u grupi, Nanter i Budiveljnik'', kaže kapiten Dragan Milosavljević

Vestermann, Dalo i Bogdanović otpozdravljaju publici posle porazaPlejmejker Partizana Leo Vesterman istakao je da crno-beli nisu smeli da dozvole sebi preveliki broj grešaka, protiv Fenerbahčea i da su upravo zbog tog detalja poraženi u krcatom Pioniru.

Prvak Srbije sad ima skor 1-3 i u narednom kolu Grupe A putuje u Moskvu, na noge CSKA.
"Znali smo da je Fenerbahče jak tim, sa najboljim trenerom. Previše smo grešili u drugom poluvremenu, dok je protivnik počeo da pogađa šuteve, pogotovo za tri poena i zasluženo je došao do pobede. Moramo da nastavimo da radimo kako bismo bolje igrali ovakve utakmice", poručio je Vesterman.

Izabrane vesti

Najefikasniji u Partizanu i jedan od retkih raspoloženih za igru u timu Duška Vujoševića, Žofri Lovernj, kazao je da je turski tim dokazao kvalitet u drugom poluvremenu.
"Pokušali smo u drugom poluvremenu da se vratimo zonom, ali nismo bili uspešni, jer je protivnik počeo da pogađa trojke. Nije bilo nimalo lako, imaju sjajne centre, Vidmar i Žorić su snažni pod košem. Moramo da nastavimo da vežbamo kako bismo bili bolji. U Evroligi nema lakih protivnika i protiv svake ekipe moramo da damo maksimum", rekao je Lovernj, koji je meč završio sa 20 poena i 10 skokova.

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević smatra da crno-beli i dalje imaju šansu da se domognu Top 16 faze Evrolige.
"Ništa nije gotovo, imamo šanse da prođemo u narednu fazu takmičenja. Moramo da nastavimo da pobeđujemo konkurente u grupi, to su Nanter i Budiveljnik", rekao je Milosavljević.

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

Dragan MilosevljevićEvroligaKK PartizanFK PartizanSrbijaŽofri Lovernj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara