"Đorđe Crnomarković"
"Đorđe Crnomarković"

Crnomarković opet pod Zvezdinom lupom, ali tu je i žestoka konkurencija iz Serije A

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.04.16. | 09:23

Štoper Javora odavno je i u tefteru skauting službe Atalante

Đorđe CrnomarkovićAleksandar Luković, Savo Pavićević, Zoran Rendulić, Edson, pa za budućnost Miloš Stojanović, a u Crvenoj zvezdi se nadaju i Đorđe Crnomarković. Mladi štoper Javora je, prenosi dnevni list Sport, ponovo na meti crveno-belih koji su i zimus razmatrali tu opciju, ali su se tada opredelili za Edsonovo iskustvo.

Najbolje je, ipak, kad se iskustvo spoji sa mladalačkom energijom, a nju su crveno-beli uvideli u 22-godišnjem Crnomarkoviću. Problem je samo što nisu jedini - italijanska Atalanta odavno se dovodi u vezu sa sa 22-godišnjim defanzivcem, a Sport piše da je u igri i Rijeka.

Izabrane vesti

Enigma Đorđe Crnomarković: Ko je momak koga traži Atalanta?

Zvezda, međutim, mora da razmišlja i o budućnosti. Pavićeviću je već 35 godina, Rendulić ima 32, a kako nije u prvom planu moguće je da će u slučaju dobre ponude na leto dobiti odrešene ruke da promeni sredinu.

Atalanta je, međutim, ozbiljno zagrizla, već je ostvarila inicijalne kontakte sa igračem i prvim čovekom Javora Dragomirom Lazovićem. Ipak, Crnomarković je, kako navodi Sport, svestan da bi mu iskustvo u Zvezdi značajno pomoglo pred odlazak u inostranstrvo i nema ništa protiv da odloži selidbu u neku bogatiju zemlju.

Na repertoaru u Udinama i Bergamu - Aleksandar Katai

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSerija AItalijaĐorđe CrnomarkovićFK Crvena zvezdaAtalanta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara