"Đorđe Crnomarković sa menadžerom Ivicom Pavlovićem"
"Đorđe Crnomarković sa menadžerom Ivicom Pavlovićem"

Crnomarković potpisao za Olimpiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.06.16. | 21:45

Štoper Javora pojačao slovenačkog šampiona

Đorđe Crnomarković sa menadžerom Ivicom Pavlovićem

Kao što smo juče i najavili, srpski defanzivac Đorđe Crnomarković je postao član Olimpije. Slovenački štoper je danas predstavio Javorovog štopera kao četvrto pojačanje u ovom prelaznom roku. Crnomarković je ugovor sa Zmajčecima potpisao na tri godine.

Izabrane vesti

Slovenci su uvereni da su u Crnomarkoviću dobili jedno od kapitalnih pojačanja u borbi za odbranu titule, ali i u napadu na plasman u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Za 23-godišnjeg štopera je bio zainteresovan i italijanski Kjevo.
“Prvi utisci u novom klubu su sjajni. Svetsan sam odgovornosti i obaveza koje me očekuju. Olimpija je veliki klub sa velikim ambicijama. Želim da se zahvalim svima koji su mi omogućili transfer i daću sve od sebe da ispunim očekivanja”, rekao je Crnomarković na predstavljanju u novom klubu.

Na transferu je insistirao novi sportski direktor Olimpije, Nenad Protega.
“Crnomarković je defanzivac modernog kova koji ispunjava sve uslove da bude pojačanje za Olimpiju. Sjajan je u skoku, a ima i dobar osećaj za gol ili asistenciju. Njegovim dovođenjem smo okončali potragu za levonogim štoperom”, rekao je Protega.

(FOTO: MOZZART Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSlovenijaOlimpijaJavorEvropaĐorđe Crnomarković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara