""
""

Crvena zvezda 2009/10 - Radnički Niš 2015/16: Potpisala još dvojica!

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.07.15. | 22:01

Posle Marka Blažića i Miloša Trifunovića, Real sa Nišave potpisao njihove bivše saigrače sa Marakane

Fali samo Pižon na klupi... Radnički iz Niša kao da je rešio ovog leta da prekopira sastav Crvene zvezde iz sezone 2009/10. Nišlije u prelaznom roku isključivo jure igrače koji su pre pet godina bili članovi kluba sa Marakane.

Izabrane vesti

Podsetimo, ugovore sa Radničkim su prethodnih dana potpisali Marko Blažić i Miloš Trifunović koji su se vratili u Srbiju iz Kazahstana gde su prethodne sezone igrali za Atirau sa kojim su im istekli ugovori. Blažić i Trifunović su danas za saigrače dobili donbro poznata lica. Jednogodišnje ugovore sa klubom sa Čaira su parafirali iskusni vezista Vladimir Bogdanović i levi bek Nikola Ignjatijević.

Pomenuta četvorica su bili saigrači u Crvenoj zvezdi u sezoni 2009/10, a Bogdanović je nekoliko sezona ranije igrao u Radničkom kao pozajmljen igrač Zvezde. Bogdanović je posle odlaska iz Zvezde igrao još za kineski Liaoning, bugarsku Lokomotivu iz Sofije, grčki Panetolikos, azerbejdžanski Azal i moldavski Veris. Ignjatijevića je put sa Marakne odveo u rumusnku Politehniku, a potom je dve godine igrao za ukrajinsku Zoriju.

Da svlačionica ne bude čisto zvezdaška, potrudiće se nekadašnji Partizanov vezista Dejan Babić koji je takođe stavio potpis na ugovor sa Nišlijama. Spisak pojačanja zaključuje bivši prvotimac kragujevačkog Radničkog, Lazar Rosić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladimir BogdanovićSuperligaSrbijaRadnički NišNikola IgnjatijevicMiloš TrifunovićMarko BlažićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara