Crvena zvezda pojačala stručni štab

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.07.18. | 11:50

Milan Tomić dobio prvog asistenta na klupi

Stručni štab Milana Tomića jači je za još jedno ime - njegov pomoćnik u narednoj sezoni biće Andrija Gavrilović.

Izabrane vesti

Andrija Gavrilović je izuzetno cenjeno ime u evropskoj košarci, a svoje ime gradio je radeći u nekim od najvećih evropskih klubova i kao "desna ruka” velikim trenerskim imenima. Njegov dolazak na Mali Kalemegdan zvanično je potvrđen i na klupskom sajtu.
"KK Crvena zvezda mts sa zadovoljstvom obaveštava javnost da je novi član stručnog štaba prvog tima Andrija Gavrilović, koji će tako ojačati stručni štab crveno-belih, u koji je stigao i Aleksandar Lukman koji se od ovog leta vratio u Crvenu zvezdu kao kondicioni trener. Andrija Gavrilović će svojim ogromnim iskustvom i znanjem koje je sticao godinama radeći sa brojnim velikim imenima evropske košarke, biti važan deo stručnog štaba koji je oformio novi trener Crvene zvezde Milan Tomić", stoji u saopštenju.

Osim skoro decenijskog rada u košarkaškoj akademiji u Italiji, bio je angažovan u Olimpiji iz Milana od 1999. godine, Rozetu, Virtusu, Unikahi, a od 2008. godine trenersku karijeru je nastavio u Rusiji, u UNIKS-u i Himkiju gde je proveo čak šest godina, i sa tim klubom osvojio dve titule Evrokupa i VTB ligu. Svoj trenerski put započeo je kao trener mlađih selekcija Crvene zvezde.

Foto: MN Press


tagovi

Andrija Gavrilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara