""
""

Crvena zvezda: Zamenićemo navijačima karte od Galate za Uniks

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.01.13. | 12:50

Klub sa Malog Kalemegdana će obeštetiti navijače koji nisu mogli sa kupljenim kartama da uđu na meč sa turskim timom i ponudio im je u zamenu ulatznice za utakmicu narednog kola u Evrokupu

 

Izabrane vesti

Ono što je obećano biće i učinjeno. Posle utakmice drugog kola grupe L između Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja u TOP 16 fazi Evrokupa digla se velika prašina zbog ljudi koji su imali regularno kupljene karte za taj meč, a isti nisu mogli da prate uživo u hali Pionir zbog velikog broja falsifikovanih ulaznica.

Međutim, rukovodstvo Zvezde je potvrdilo da će svi oni koji poseduju originalne ulaznice za meč sa Galatasarajem svoje neiskorišćene karte moći će da zamene za ulaznice za meč četvrtog kola sa Uniksom. Zamena će se vršiti u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu u subotu i nedelju od 10 do 18 sati, a uz pomenutu ulaznicu neophodno je poneti i fotokopiju lične karte. 
“Još jednom moram da istaknem da nam je veoma žao što pojedini navijači sa uredno kupljenim ulaznicama nisu bili u mogućnosti da prate meč sa Galatasarajem. Iz tog razloga već su preduzeti konkretni koraci da se to više ne ponovi. Nadam se da su oštećeni navijači imali razumevanja, a mogućnost da zamene svoje neiskorišćene ulaznice za karte za meč sa Uniksom je najmanje što smo mogli da uradimo”, rekao je direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović.

Duel sa Uniksom na programu je u sredu 30. januara.

Ipak, slaba je ovo uteha za one koji su prevalili i po stotine kilometara da dođu na meč sa Galatasarajom, potrošili ozbiljan novac za današnje prilike, a nisu uspeli da uđu iako su regularno kupili karte.  

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDavor RistovićEvrokupEvroligaKK Crvena zvezdaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara