CSKA: Proradila formacija 3-5-2, Musa je raspucan, a Vitinjo rastrčan (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.02.18. | 21:16

Zvezdina odbrana će biti na velikim iskušenjima

CSKA je bio izuzetno raspoložen na generalnoj probi pred mečeve sa Crvenom zvezdom u 1/16 finala Lige Evrope. Armejci su na poslednjoj pripremnoj utakmici u Španiji savladali tamošnjeg trećeligaša Elče sa ubedljivih 3:0.

Dvostruki strelac u slavlju ekipe Viktora Gončarenka bio je Ahmed Musa, a jedan pogodak je bio delo Brazilca Vitinja. Ovo je bilo prvo slavlje ruskog velikana na pripremema, s obzirom da je pre toga remizirao sa Volerengom, Horsensom, Pjast Glivicama i Nordsjelandom.

Izabrane vesti

CSKA posebno impozantno deluje u ofanzivi, saradnja između Muse, Vitinja, Džagojeva, Golovina i Natha deluje sve bolje, napadi su sve tečniji, pa je jasno da ekipi Vladana Milojevića neće biti nimalo lako da se odbrani u naredne dve evropske utakmice. Moskovljani igraju u formaciji 3-5-2, koja je danas delovala čvrsto u veznom redu i više nego sigurno u odbrani.

Ovo je bila generalna proba ekipe koja će najverovatnije istrčati na stadion Rajko Mitić 13. februara, ali ne i poslednji meč sa CKSA. Sutra će protiv niželigaša Torevijehe na teren igrači koji će u nastavku sezone igrati znatno manju minutažu.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

Ahmed MusaVitinjoViktor Gončarenko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara