"Adama Traore"
"Adama Traore"

Čudesna klauzula Adame Traorea - 10 utakmica za najveću platu na Vila Parku?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.10.15. | 15:51

Šarl Nzogbija ne veruje...

Adama TraoreZačaran je to krug. Ako nema rezultata, retko ima i novca, ako nema love - nema ni igrača koji bi povukli ekipu van živog plata. Nekad se jednostavno mora rizikovati, a Aston Vila je mnogo toga stavila na kocku kada je platila oko 10.000.000 evra kako bi iz Barselone dovela Adamu Traorea. Britanski Telegraf naime otkriva da bi 19-godišnji krilni fudbaler vrlo uskoro mogao da postane najplaćeniji igrač na Vila Parku.

Traore za sada nedeljno prihoduje za ostrvske uslove 40.000 funti (oko 56.000 evra), ali je čudnovatom klauzulom predviđeno da plata može da mu naprasno skoči na čak 75.000 (105.000 evropskih novčanica). I nema ni tu ničeg spornog da uslov nije da Traore odigra “čak“ deset utakmica u dresu kluba iz Birmingema?!

Izabrane vesti

U prevodu, momak koji je u Premijer ligi uspeo da sakupi celih 70 minuta, ali je sve skupa na teren kročio pet puta, samo jednom u Liga kupu je bio u startnih 11, tako bi vrlo lako mogao da postane najplaćeniji igrač u svlačionici. Trenutno je to Šarl Nzogbija sa nedeljnim prihodom od 65.000 funti. Doduše, on ove sezone nije odigrao ni minut.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaEvropaEngleskaAston VilaAdama Traore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara