""
""

Čuka se bez šefa Lalatovića sprema za ubitačan ritam

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.03.17. | 14:03

„Čekaju nas četiri meča za dve sedmice“, poručuje krilni napadač Nemanja Obradović

Ekipi Čukaričkog predstoji gust raspored odnosno četiri utakmice u dve nedelje, a prva je prvenstvena protiv Metalca u petak, 31. marta. Krilni napadač Brđana Nemanja Obradović kaže da je ekipa u pauzi prvenstva odlično trenirala i ističe da posle tri meseca u klubu sa Banovog brda nosi isključivo pozitivne utiske.
"Predstoji nam paklen ritam. U petak protiv Metalca, pa kup naredne srede i onda još dve prvenstvene. Na pravom smo putu, ali nažalost ne zavisi sve od nas. U prolećnom delu smo među tri najbolje ekipe i svi moji utisci o Čukaričkom su odlični. Tim je dobar, sve se vidi na terenu, nemam nijednu lošu reč. Sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem sam već radio, tačno znam njegov sistem i to mi olakšava", rekao je Obradović za klupski sajt.

Obradović je od početka prolećnog dela prvenstva bio u startnoj postavi na svakoj utakmici, postigao je golove protiv Rada i Borca. Ocenjuje da oscilira što je normalno posle teške povrede i dugog oporavka.
"Operisao sam nogu pre deset meseci i treba vreme da se vratim u pravi ritam. Naravno dajem sve od sebe da pomognem. Trgli smo se i igramo napadački fudbal. Pokazali smo to i u poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Zvezde. Pri rezultatu 3:3 smo imali dobru šansu da povedemo", dodao je Obradović.

Izabrane vesti

 


tagovi

SuperligaSrbijaNemanja ObradovićEvropaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara