"dobar rezultat za Čuku u Sloveniji"
"dobar rezultat za Čuku u Sloveniji"

Čukin izlet u Ligi šampiona - Šarićev gol u Domžalama za osmehe pred revanš na Brdu

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.09.16. | 19:52

U prvom susretu sa šampionom Slovenije - 1:1

dobar rezultat za Čuku u SlovenijiProšle sezone Rad je, posle minimalnog poraza na Banjici, baš na gostovanju kod Domžala izborio plasman u drugu rundu Lige šampiona za mlade, ovog septembra Čukarički je sa istog mesta krenuo u svoju evropsku avanturu. I golom Marka Šarića u 63. minutu stigao do remija od 1:1 koji mu daje dobre šanse da se 19. oktobra na Banovom brdu domogne nastavka takmičenja.

Strelac za Domžale deset minuta ranije bio je Žužek, koji je prizeman centaršut Vrandenčića sproveo iza leđa Čikunog golmana Petra Ćulibrka, ali bi trenera Mihajla Jurasovića trebalo da raduje ekspresna reakcija omladinskog šampiona Srbije.

Izabrane vesti

Stefan Veličković je probio po desnom krilu i na ivici kaznenog prostora pronašao Šarića, koji je snažnim šutem pod prečku savladao Freliha i nagradio Čukinu inicijativu posle primljenog gola.

Do potpunog preokreta gosti iz Beograda ipak nisu mogli, ali će novu priliku imati 19. oktobra. Podsetimo, pobednik će u drugom kolu igrati sa boljim iz dvomeča Rozenborga i AIK-a. Prvi njihov meč završen je bez golova.

Inače, u Domžalama su startnu postavu Čukaričkog činili Ćulibrk, Radić, Zorić, Mašović, Šapić, Jovanović, Milojević, Mehmedović, Šarić, Marko Ilić i Veličković, a u igru su sa klupe ušli Preljević, Radić i Stefan Ilić.

(FOTO: FK Čukarički)


tagovi

ČukaričkiDomžaleLiga šampionaLiga šampiona za mladeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara