"Cvetković"
"Cvetković"

Cvetković: Gavrić mi se našao pri ruci, navikao sam na ovakav rad kod Lalatovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.02.15. | 14:14

"Važno nam je da se dobro uigramo, da radimo dobro i da trčimo dobro, a mislim da će i dobri rezultati", smatra desni bek Zvezde

CvetkovićTrener Crvene zvezde Nenad Lalatović tražio je da se dovede Miloš Cvetković iz Napretka, kako bi zatvorio poziciju kraj desne aut linije, a taj zahtev je ispoštovan od strane čelnika sa Marakane. Sada je na rođenom Beograđaninu da se dokaže, opravda poverenje Lalatovića i izbori sa za svoje mesto pod suncem.
“Navikao sam na ovakav rad, jer sam sa šefom Lalatovićem sarađivao i u Kruševcu. Mislim da smo odlično odradili ove pripreme. Kako radimo na treninzima, tako igramo i na utakmicama, primenjujemo ono što se od nas traži, mislim da je za sada sve u najboljem redu“, kaže Cvetković.

Tokom perioda privikavanja na novu sredinu dosta pomaže Nenad Gavrić.
“Gavrić mi je najviše pomogao jer smo bili zajedno u Kruševcu. Dobri smo drugari, i bio je prvi pri ruci da mi pomogne prilikom dolaska i uklapanja u tim”.

Izabrane vesti

Zvezda na pripremama ove zime nije zabeležila nijedan poraz, što je podatak koji može da hrabri.
“Mislim da nam rezultati nisu najbitniji. Važno nam je da se dobro uigramo, da radimo dobro i da trčimo dobro, a mislim da će i dobri rezultati, i sama realizacija doći kada bude najpotrebnije”, rekao je Cvetković.

(FOTO: MN Press)


tagovi

pripremeMiloš CvetkovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara