""
""

Cvetković: Jedva čekamo FMP

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.05.16. | 16:19

“Cele sezone imamo taj problem da vodimo utakmicu i jednostavno se isključimo. U tom periodu protivnik nas stigne i prestigne. Hvala bogu iščupali smo se protiv Mege i na kraju zasluženo pobedili“, istakao je on

Košarkaši Partizana trijumfom nad Mega Leksom osigurali su prvo mesto u grupi B domaće Superlige i izborili se za lakšeg rivala u polufinalu plej-ofa. A taj rival trebalo bi da bude FMP iz Železnika iako još ima teoretske šanse da bude najbolji u grupi u kojoj se takmiči i Crvena zvezda.

Izabrane vesti

Plejmejker crno-belih Aleksandar Cvetković ističe da su svi u ekipi spremni i naoštreni za polufinalne duele.
“Bila je veoma teška utakmica protiv Mege, stvarno smo se istrošili, ali uradili ono što smo želeli. Pobedili smo, osvojili prvo mesto na tabeli i u polufinalu idemo na FMP. Već počinjemo da razmišljamo o tom duelu“, rekao je Cvetković.

Prema njegovim rečima, nema tajni u polufinalu, pogotovo što su se dva tima već sastala nekoliko puta ove sezone.
“Ne verujem da će se nešto bitno menjati. Igrali smo dve prijateljske utakmice sa FMP-om, dobro se poznajemo. Verujem da će biti velika borba i svi jedva čekamo da počne“, kazao je on.

Partizan je u subotnjem meču protiv Mega Leksa slavio sa 94:89 u petom kolu Superlige, ali je opet bilo oscilacija u igri.
“Cele sezone imamo taj problem da vodimo utakmicu i jednostavno se isključimo. U tom periodu protivnik nas stigne i prestigne. Hvala bogu iščupali smo se i na kraju zasluženo pobedili“, istakao je on.

Za razliku od nekih prethodnih duela sa timom iz Sremske Mitrovice, košarkaši Partizana ovaj put su bili smireni u finišu.
“Pogodili smo par bitnih šuteva, na kraju pametno iskoristili što je Mega bila u bonusu u završnici meča i sa penala lagano priveli meč kraju“, zaključio je Cvetković.

Meč poslednjeg, šestog kola Superlige košarkaši Partizana igraju 24. maja u Nišu protiv Konstantina.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanKošarkaška SuperligaJadranska ligaFMP ŽeleznikAleksandar Cvetković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara