"Ivan Čvorović"
"Ivan Čvorović"

Čvorović: Ludogorec ima kvalitet da prođe i Slovan i Partizan

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.07.13. | 18:22

Bivši golman Teleoptika trenutno za hleb zarađuje u redovima bugarskog šampiona, koji je loše počeo odbranu titule

Ivan ČvorovićUkoliko fudbaleri Partizana eliminišu Širak, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, očekuje ih meč sa boljim iz duela Slovan-Ludogorec.  Prvi susret slovačkog i bugarskog šampiona pripao je Slovanu koji je u finišu utakmice, sa igračem manje, preokrenuo rezultat (2:1). Golman Ludogoreca, Ivan Čvorović, za MOZZART Sport kaže da su njegovi saigrači optimisti pred meč koji se igra u sredu od 19.30.
Očekujemo pun stadion u Razgradu, dobru atmosferu i naravno našu pobedu“, podvlači Čvorović, inače bivši golman Teleoptika.
”Nadamo se da se neće ponoviti situacija iz prvog meča kad smo vodili i imali igrača više. Utakmica se okrenula, domaćin je izjednačio u 87 i poveo u 93 minutu. Stvarno neverovatno, isto se svojevremeno dešavalo protiv zagrebačkog Dinama i Levskog. Valjda će sreća i nas pogledati“.

U timu Slovana, kao i obično, ističe se Čačanin, Marko Milinković.
Bivši igrač Borca i Košica je najopasniji igrač. Trener nam je skrenuo posebnu pažnju na njega“.

Izabrane vesti

Ukoliko Ludogorec prođe Slovan, a Partizan Širak, igraće se komšijski duel.
Idemo korak, po korak. Prvo Slovan, zatim Partizan, mislim da posedujemo kvalitet za prolazak dalje. Znam da Ivan Ivanov drži celu odbranu Beograđana, da imaju mlad sastav, da smo iskusniji i to će nam puno značiti”.

Čvorović zbog povrede trenutno nije na golu Ludogoreca.
Polomio sam ruku u februaru, sad sam prošao cele pripreme ali nisam branio prvu utakmicu u šampionatu i protiv Slovana. Nadam se da ću uskoro stati na gol, da ću doprineti novoj tituli i ponovo dobiti poziv za reprezentaciju Bugarske. Veoma je lep osećaj kad igraš za nacionalni tim“, konstatuje Čvorović.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

BugarskaEvropaIvan ČvorovićLiga šampionaLudogorecSlovan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara