"Ivan Čvorović"
"Ivan Čvorović"

Čvorović o revanšu Bazela i Ludogoreca: Malo golova

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.11.14. | 13:28

Golman Ludogoreca ponovo će meč posmatrati s tribina jer se još nije oporavio od povrede

Ivan ČvorovićEkipa bugarskog prvaka Ludogoreca je trenutno, sa tri boda, druga na tabeli Grupe B Lige šampiona u kojoj su još Real, Liverpul i Bazel. Bugari su pre 15 dana slavili sa 1:0 upravo protiv Bazela sa kojim večeras (20.45) igraju revanš.
"Jedini gol pao je u 93. minutu, ali smo ga zaslužili iz više razloga", kaže rekonvalescent i golman Ludogoreca Ivan Čvorović i pojašnjava.
"Bili smo bolji tokom celog meča mada Bazel ima više iskustva u elitnom takmičenju. Takođe, gosti su imali igrača manje, a i vratilo nam se jer smo od Liverpula izgubili utakmicu upravo u trećem minutu nadoknade".

Šta sada kažu kalkulacije u Ludogorecu?
"Kad bi večeras osvojili bod ili tri sigurno bismo mirnije dočekali Liverpul. Nadamo se prolasku u sledeću rundu takmičenja. Ni večeras ne očekujem mnogo golova".

Izabrane vesti

Čvorović se inače povredio 12. septembra upravo pred meč s Liverpulom. Pitali smo ga kako teče oporavak?
"Trebalo je da branim na toj utakmici, ali sam imao peh da se povredim. Klub je u međuvremenu anagažovao Milana Borjana. Trenutno sam u Beogradu, radim sa Vladom Čepzanovićem (bivši kondicioni trener Crvene zvezde) i očekujem da se vratim u ekipu i priključim treninzima najdalje 1. decembra", zaključio je Čvorović.

Inače, prognoza da će Ludogorec izbeći poraz u MOZZART kladionicama plaća se kvotom 1,86.

(FOTO: MN Press)


tagovi

BazelBugarskaEvropaIvan ČvorovićLiga šampionaLudogorec

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara