"Čvorović"
"Čvorović"

Čvorović: U Odesi čekiramo proleće u Evropi

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.10.13. | 10:41

"Černomorec je dobra ekipa, ali mi smo bolji i ukoliko odigramo kako možemo osvojićemo bodove. Nismo kompletni, izostaće par štopera, ali Ludogorec ima igrače za dva tima", kaže golman Ludogoreca

ČvorovićAktuelni prvak Bugarske i trenutno prvoplasirani tim B grupe Lige Evrope, Ludogorec iz Razgrada, u trećem kolu sastaje se sa Černomorecom iz Odese.
Imamo velika očekivanja za gostovanje u Ukrajini i idemo po tri boda koja nas i na proleće ostavljaju u Evropi“, kaže za MOZZART Sport golman Ludogoreca Ivan Čvorović. „Malo ko je u klubu očekivao da ćemo iz dve utakmice imati maksimalnih šest bodova. Slavili smo protiv PSV u Holandiji i protiv Dinama kod kuće. Za sad smo bez primljenog gola“.

Da li ste skenirali tim iz Odese?
Jesmo, gledali smo neke utakmice našeg rivala. Dobra su ekipa, ali mi smo bolji i ukoliko odigramo kako možemo osvojićemo bodove. Nismo kompletni, izostaće par štopera, ali Ludogorec ima igrače za dva tima. Taktika se zna, nećemo se zatvoriti već od prvog trenutka jurićemo pobedu“.

Koliko je izvesno da ćeš braniti na utakmici?
Stojanov brani u Evropi, ja više u domaćem prvenstvu, ali je selektor Bugarske u reprezentaciju pozvao i njega i mene“, zaključio je Čvorović.  

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

BugarskaEvropaIvan ČvorovićLiga EvropeLudogorec

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara