""
""

Da li Čukarički sa Nemanjom Radonjićem i Filipom Kneževićem može da predstavlja melem za fudbalske oči?

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.02.16. | 14:25

„Knežević je igrać koji je obeležio jesen, dok Radonjić vredno radi na sebi“, poručuje direktor Brđana Vladimir Matijašević

Posle odličnih rezultata u prethodne dve godine novi uspesi Čukaričkog ne bi predstavljali senzaciju u srpskim fudblaskim okvirima. Međutim, Brđani bi ovog proleća mogli da predstavljaju melem za oči fudbalskih zanesnjaka. Pogotovo ako na nivou potencijala zaigraju Filip Knežević i Nemanja Radonjić.

Prve je i jesenas bio odličan u Borcu, ali ni kontinuitet dobrih partija nije mu bio dovoljan za opstanak u crno-belom taboru iz Humske. Drugi već godinama pokušava da pronađe pravi kurs i vodi sopstvene ratove sa dečijim bolestima.

Izabrane vesti

Direktor Brđana Vladiir Matijašević veruje da će Knežević i Radonjić predstavljati pojačanja.

„Knežević je jedan od igrača koji su obeležili prvi deo prvenstva. To znaju svi koji prate fudbal u Srbiji. Bili smo iznenađeni što igrač takvog profila nije otišao u inostranstvo, ali isto tako, kad se pojavila mogućnost, nismo oklevali ni jednog trenutka ga eventulno angažujemo. Brzo smo se dogovorili oko uslova. Verujemo da se radi o igraču koji će biti značajno pojačanje i koji će svojim kvalitetom uticati da napad Čukaričkog bude još opasniji. Na tom transferu se radilo poslednjih deset dana prelaznog roka i lično sam veoma zadovoljan zbog završenog posla“, poručio je Matijašević za klupski sajt.

Banovo brdo moglo bi da predstavlja prekretnicu u karijeri Nemanje Radonjića.
„Veliki potencijal i veliki talenat, kao što sam rekao i kad je došao u klub. Svoje mogućnosti nagovestio je u jednoj od prijateljskih utakmica kad je postigao pet golova. Bori se, radi na sebi, traži šansu“.

Ciljevi Čukaričkog su jasni.
„Obavezan je izlazak u Evropu. Naši igrači su profesionalci koji mogu i moraju da prihvate ambiciju kluba. U suprotnom ne bi ni bili tu. Verujem da će svojim kvalitetom, upornošću i znanjem uspeti da ostvare planirano. Za sada nema razloga da mislim drugačije“, završio je Vladimir Matijašević.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na zvaničnoj Fejsbuk stranici


tagovi

SuperligaSrbijaNemanja RadonjićFilip KneževićEvropaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara