"Marko Nikolić"
"Marko Nikolić"

Da li se to bliži kraj saradnje Marka Nikolića i Vojvodine?

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.11.13. | 20:28

"Izuzetno loše okruženje, puno negativne energije navijača i rukovodstva", kaže trener novosadske Stare dame posle remija sa Javorom

Marko NikolićDelovalo je da je izbor Vojvodine bio savršen korak u karijeri Marka Nikolića, ali je od prvog dana sve krenulo po zlu. Smrt alfe i omege novosadskog superligaša Ratka Butorovića označila je početak borbe za prevlast na Karađorđu, a perspektivni trener mogao bi da bude naredna žrtva.

Barem se tako čini sudeći po izjavama Nikolića posle remija sa Javorom uprkos vođstvu Voše od 2:0 na poluvremenu
"Opet iz 2:0 u 2:2. Taman kad treba da stisnemo zube uvuče nam se panika u redove i poklonimo protivniku bodove", počeo je Nikolić priču koja je ubrzo dobila drugačiji ton.
"Izuzetno loše okruženje, puno je negativne energije što od strane publike što od strane rukovodstva i zato ništa neću zameriti igračima", požalio se Nikolić na ambijent u Novom Sadu, a veliko je pitanje kako će na te reči reagovati nova uprava Lala.

Izabrane vesti

Šef struke Javora Predrag Ristanović, logično, mnogo je bolje raspoložen.
"Čestitam igračima na izuzetnoj utakmica. Zadovoljan sam bodom kao da smo uzeli sva tri. Posle očajnog prvog poluvremena igrači su uspeli da se vrate i evrogolom Docnića smanje prednost. Taj gol je došao kao vetar u leđa i taman kad smo mislili da je sve gotovo postigli smo i drugi. Veoma važan bod protiv ekipe kakva je Vojvodina tako da nemam zamerki ni na jedan segment igre". 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

JavorMarko NikolićPredrag RistanovićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara