"Milojević"
"Milojević"

Da li volite da igrate Škote? Danfermlajn kec i tri plus, preskočite Forfar

Vreme čitanja: 3min | sub. 13.09.14. | 12:09

U odabiru parova za klađenje pomaže vam fudbaler Mortona Stefan Milojević

MilojevićIGRAJTE NA...

DANFERMLAJN

Izabrane vesti

ZATO ŠTO...

Početak je prvenstva i teško je govoriti o tome da neko mora ili da će sigurno ostvariti pobedu, ali je primetno da kvalitetom u odnosu na ostale ekipe odskaču Danfermlajn i Morton, tim u kojem imam čast da nosim kapitensku traku. Zato bih najveće šanse za pobede u narednom kolu dao Danfermlajnu koji nije značajnije menjao sastav u odnosu na prethodnu sezonu, a ove je posle dva loša rezultata na startu došao do daha i savladao Erdri i Stanraer.

Reč je o ekipi koja je ne tako davno igrala premijerligaški fudbal, sa sjajnim stadionom, lepom podrškom navijača i dobro izbalansiranim timom. Oni su i prošle sezone slovili za glavnog kandidata za prelazak u Čempionšip, ali su stali na poslednjem stepeniku, pošto su u doigravanju doživeli debakl na domaćem terenu od Kaudenbita. Kako su utakmice u ovom rangu takmičenja obično i efikasne, očekujem da njihova pobeda protiv Stenhausmira bude upisana uz najmanje tri gola.

Njihov rival sa druge strane spada u grupu timova koji bolje igraju pred svojom publikom i ne gaje prevelike ambicije u pogledu promocije. Od pobede nad Erdrijem u prvom kolu ne znaju za uspeh, mada kao mala opomena fudbalerima Danfermlajna stoji podatak da su u prethodnom kolu remijem kod kuće prekinuli maksimalni niz Air Junajteda.

Uz Danfermlajn izgledan fiks bi trebalo da bude i kec na Morton čiji dres nosim. Očekuje nas duel sa mojim doskorašnjim klubom Erdrijem u kojem imamo ulogu favorita, pa verujem da ćemo je i opravdati učinkom na terenu. Morton je veliki, organizovani klub, veći čak i od većine prvoligaša i sigurno da ima obavezu da juriša na Čempionšip. Nije angažovan nijedan top igrač u prelaznom roku, ali i sa ovim igračkim kadrom očekuje se do kraja velika borba s Danfermlajnom za prvo mesto.

Kvote za ovaj meč možete pogledati OVDE.

NE IGRAJTE NA...

FORFAR

ZATO ŠTO...

Duel Forfara i Piterheda mi odmah, onako na prvu loptu, deluje kao utakmica na kojoj je mnogo teško predvideti razvoj situacije, konačan ishod, pa čak i broj golova. Jedni naspram drugih naći će se timovi sličnog kvaliteta i ambicija, koji sigurno ne mogu da se pohvale formom. Forfar je uspeo nedavno da nas pobedi na svom terenu sa 3:2, ali igrom me nije impresionirao, tako da ne bih mogao da ga nazovem favoritom u sa tvrdim, organizovanim i borbenim Piterhedom.

Gosti su tvrda i iskusna ekipa koja uvek igra na rezultat i ne umire u lepoti. Mnogo su nezgodni kad se zatvore, pa verujem da fudbaleri Forfara neće imati mnogo prostora za manevar. Piterhed je nepredvidivost pokazao time što je u prva četiri kola ostvario po jednu pobedu i poraz uz dva remija. Pritom su tu jedinu pobedu ostvarili na gostovanju Erdriju, dok na domaćem terenu nisu uspeli da savladaju novog ligaša Stirling Albion, a mi smo ih pobedili sa 2:1. Veliko je pitanje kako će im se otvoriti ova utakmica, jer u škotskim ligama mnogo toga zavisi od dobrog ili lošeg početka meča. Ne bih smeo da odigram keca na Forfar, ali svakako su trijumf domaćina i remi realniji ishodi od dvojke na Piterhed.

Mnogo zanimljiv meč bi trebalo da bude onaj u kojem Air dočekuje Stanraer. Domaćin je ostvario tri startne pobede, a niz je prekinut remijem na gostovanju Stenhausmiru. Čini mi se da njihov kvalitet ne prati rezultate i da bi sada mogli da upišu prvi poraz, posebno zbog činjenice da je Stanraer pobedom nad drugoligašem Falkirkom u kupu pokazao da može da odigra jako dobro. U poslednjem meču petog kola trećeg ranga škotskog fudbala novajlija Stirling Albion dočekuje Brešin i mislim da je tu nerešen ishod najrealniji. 

Kvote za ovaj meč možete pogledate OVDE.


tagovi

bet analizaEvropaIgrajte nakladionicaŠkotskatipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara