""
""

Da se zna ko je Tata, a ko je iznad njega: Mesi naredio Martinu da napravi izmene? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.07.15. | 08:35

Da li je najbolji fudbaler Barselone i Argentine samo sugerisao selektoru da je Maskerano umoran ili povređen, ili je u pitanju nešto više?

Fudbaleri Argentine na turbo pogon zvani „Lionel Mesi“ zgromio je Paragvaj u polufinalu Kopa Amerika i tako najavili veliko finale sa Čileom. Međutim, nije Mesi samo vukao sve konce na terenu, već izgleda da je to radio i kraj aut linije. 

Izabrane vesti

Dosta spekulacija u Južnoj Americi pokrenuto je nakon što je objavljen video na kojem najbolji fudbaler Argentine prilazi selektoru Herardu Martinu i govori mu nešto, uz ruku prislonjenu uz usta. Naravno, to što je prislonio ruku i nije neko čudo, s obzirom da se ovaj potez često koristi, ali mnogi mediji na drugom kraju sveta postavili su pitanje - šta je to Mesi rekao Martinu?

Činjenica je da je Havijer Maskerano iz igre izašao samo nekoliko trenutaka pošto je Mesi razgovarao sa Tatom, ali pitanje je da li je kapiten Gaučosa samo sugerisao da je njegov kolega iz Barselone samo umoran ili možda povređen, ili se ponavlja priča još iz dana kada su zajedno sarađivali u redovima katalonskog giganta? Još tada se „šuškalo“ da je Martino doveden zahvaljujući Mesiju, te da je bivši trener Njuels Old Bojsa zapravo slušao sve što mu Argentinac kaže...

Šta vi mislite?

(FOTO: Printscreen Via Youtube)


tagovi

reprezentativni fudbalreprezentacija Paragvajareprezentacija ArgentineLionel MesiKopa AmerikaHerardo Martino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara