""
""

Da ti stane srčka! Matuidi „upucao“ hrabri Mec u nadoknadi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.04.17. | 20:29

Domaćin bio tako blizu da napravi preokret i senzaciju protiv Parižana

Kakav meč, strašan meč u Mecu! Pari Sen Žermen je pobedio kao gost sa 3:2 domaću ekipu u zaostaloj utakmici francuske Lige 1. Ali pamtiće se ovaj duel po hrabropk igri Meca i tome što u finišu baš nije imao sreće.

Izabrane vesti

A navijači Svetaca će slaviti Bleza Matuidija koji ih je sa dva gola ostavio egal u trci za šampionsku titulu sa Monakom. Drugi, pobedonosni gol Matuidi je dao u trećem minutu sudijske nadoknade i to glavom. A samo nekoliko trenutaka pre toga Mec je bio nadomak velikog preokreta i trijumfa. Međutim, pokušaj Jana Žifrea pogodio je prečku.

Uopšte nije delovalo da će tako da bude. Parižani su u već u prvom poluvremenu stekli dva pogotka prednosti. Prvo je Kavani u 33. minutu načeto domaćina, a kada je tri minuta kasnije Matuidi duplirao prednost delovalo je da će ići sve po loju za goste.

A za samo 10 minuta u završnici utakmice Mec je uspeo maltene da okrene stvari na glavačke. Pomenuti Žifre je u 78. minutu bio precizan iz slobodnog udarca i to sa više od 20 metara. U 88. minutu delirijum na stadionu Sen Simforijen - Šeik Dijabate je izjednačio i približio na samo korak od senzacionalnog rezultata.

Ipak, usledio je surovi povratak u realnost i pogodak heroja Matuidija kojim je PSŽ sačuvao veru u odbranu titulu.

Inače, bivši reprezentativac Srbije Milan Biševac odigrao je celu utakmicu u zadnjoj liniji Meca.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Blez MatuidiEdinson KavaniLiga 1Milan BiševacPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara