"Radost zvezdaša"
"Radost zvezdaša"

Dan velike Zvezdine pobede: I kadeti bolji u derbiju, dva komada Mihajlovića

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.04.16. | 14:50

Izabranici Ognjena Koromana ukočili Partizan u borbi za prvo mesto i slavili u Zemunelu 3:1

Radost zvezdašaDuplo slavlje zvezdaša u Zemunelu! Pelcer pobede omladinaca na travu Partizanovog trening centra posadili su kadeti tima sa Marakane i u večitom derbiju slavili pobedu u meču koji je, prema broju stvorenih šansi, lako mogao da ima potpuno drugačiji ishod - 3:1.

Izabranici Ognjena Koromana slavili su na terenu najvećeg rivala zahvaljujući golgterskoj inspiraciji Stefana Mihajlovića. Ofanzivni vezista, koji je u sredinom marta potpisao profesionalni ugovor sa crveno-belima, hirurški precizno je rešavao situacije pred golom rivala, dvaput matirao golmana Popovića i bio najzaslužniji za drugu radost gostiju u razmaku od samo nekoliko časova.

Izabrane vesti

Mihajlović je imao podršku u vidu Nemanje Vukmanovića, strelca trećeg gola kojim je Zvezda i definitivno rešila pitanje pobednika, iako je Partizan preko Igora Maksimovića sredinom drugog dela uspeo da izjednači.

Bio je to jedini precizan hitac od desetak udara koliko je tim Dragana Kecmana uputio ka golu gostiju. Već na startu je Đorđe Jovanović imao dve sjajne prilike, uzdrmao je stativu, zicere je imao i njegov prezimenjak Strahinja, nisu se ni u nastavku proslavili crno-beli, iako su pritiskali rivala, pa su propustili priliku da se poravnaju sa OFK Beogradom na čelu tabele.

Predak posle 24. kola: OFK Beograd 54 boda, Partizan 51, Crvena zvezda 47, Čukarički 46...

Do kraja prvenstva ostalo je još šest rundi, uz napomenu da sve ekipe imaju po nekoliko zaostalih utakmica.

------------------------------------

KADETSKA LIGA SRBIJE, 24. KOLO

Partizan - Crvena zvezda 1:3 (0:1)
/Maksimović 62 - Mihajlović 25, 65, Vukmanović 75/

PARTIZAN: Popović, Mandić, Vilotić, Nikolić, Vlalukin, Bošnjak, Eminović, Maksimović, Đ. Jovanović, Vujanović, S. Jovanović. Igrali su još: Stević, Milenković, Mirić, Buković, Vladić. Trener: Dragan Kecman.

CRVENA ZVEZDA: Savić, Bogdanović, Terzić, Nikolić, Maksić, Rakić, Perić, Kovač, Vukmanović, Mihajlović, Gavrić. Igrali su još: Janković, Puzić, Bosić, Sićović, Živojinović. Trener: Ognjen Koroman.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

večiti derbi kadetaSuperligaStefan MihajlovićSrbijaFK PartizanOgnjen Koromankadeti Crvene zvezdekadetiDragan KecmanFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara