"Taliska u dresu Benfike"
"Taliska u dresu Benfike"

Dao 2.000.000, pa uzeo 1.000.000: Plaćeni ubica i Bešiktaš zaratili sa “primitivnom“ Benfikom

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.09.16. | 16:08

Razbuktao se požar posle gola Brazilca koji je njegov klub ostavio bez pobede

Taliska u dresu BenfikePozajmica na godinu dana. Ali posle svega što se u sredu uveče desilo na Lužu šanse da se Anderson Taliska i vrati u Lisabon mere se promilima. U stvari, koliko zbog tog Taliskinog pogotka u 93. minutu sudara sa Bešiktašom, pa verovatno još više zbog svega onoga što se zbilo posle gola za konačnih 1:1.

Pod broj jedan Anderson Taliska je slavio kao da je matirao dušmana, a ne klub sa kojim je i dalje pod ugovorom. Pod broj dva, navijači Benfike su odmah krenuli sa uvredama na rasnoj osnovi po društvenim mrežama. Brazilski fudbaler nije ostao dužan lisabonskom klubu.
"Nisu me poštovali dok sam bio u Lisabonu. Šest dana pošto sam dobio ćerkicu, svi dobiju platu, samo ja ne. Ni danas ne znam zašto su me preskočili. Nisam otišao zbog para, već zato što me nisu poštovali", ljut je Taliska, očigledno bez namere da se miri sa Portugalcima.

Izabrane vesti

Benfika je uzvratila preko lokalnih medija u Portugaliji. Odjednom su - iz nezvaničnih izvora naravno - svi doznali                 kako su lisabonski Orlovi štitili Talisku kad ga je saobraćajna policija hvatala kako vozi motor bez kacige ili kako igra mali fudbal pred derbi sa Portom?!

Čini se ipak da ih je u stvari zabolelo to što im je Taliska izbio 1.000.000 iz džepa. Jer da je Benfika zadržala prednost od 1:0 zaradila bi Uefinu nagradu od 1.500.000 za pobedu u Ligi šampiona. Ovako, samo 500.000 evra na račun nerešenoh ishoda. Ovih 1.000.000 oduzeo joj je igrač koga su za naknadu od svega 2.000.000 poslali u Istanbul.

Navijači Bešiktaša već se rugaju “kolegama“ iz Lisabona. Novi Taliskin nadimak je: kiralik katil. U prevodu sa turskog: plaćeni ubica. Sam klub nije toliko raspoložen za šalu. Besni su na Portugalce zbog toga što su lokalnim medijima dostavili ugovor o Taliskinoj pozajmici.
"Primitivazam", grme iz Bešiktaša.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaTaliskaSuper ligPortugalLiga šampionaEvropaBesiktasBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara