"Lazić na potpisivanju ugovora"
"Lazić na potpisivanju ugovora"

Darko Lazić ima novi klub... Kvisko ide onom ko prepozna dres

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.01.17. | 15:58

Gotova je priča sa Anžijem

Lazić na potpisivanju ugovoraStandardan je bio u Mahačkali, ali je po svemu sudeći došlo vreme za nove izazove, pa je Darko Lazić dres Anžija poslednjeg dana januarskog prelaznog roka zamenio opremom turske Alanje.

Kako saznaje MOZZART Sport, ugovor je potpisan na period od dve i po godine. Finansijski detalji nisu poznati, ali su ruski mediji ranije pisali da će mu Anži dati slobodne papire.

Izabrane vesti

Podsetimo, Darko Lazić, standardni štoper mlade reprezentacije Srbije koja će u junu igrati na U21 prvenstvu Evrope u Poljskoj, u Dagestan je otišao leta 2015. godine. Prilično brzo se izborio za mesto startnog štopera koje je držao sve do rastanka.

Iskustvo stečeno u Rusiji i te kako se moglo videti i na poslednjim utakmicama Orlića. Lazić je bio igrač koji je delovao dominantno u odnosu na vršnjake. Nadajmo se da će u Alanji izrasti u igrača koji će biti takav i na seniorskom nivou. Neće mu biti lako: Alanja je trenutno prva iznad crte za opstanak, a na 19. utakmica primila je 40 golova, najviše u Super ligu.

Baš zato je ekipu nedavno preuzeo legendarni Safet Pape Sušić.

 


tagovi

Anži MahačkalaDarko LazićEvropaPremijer ligaRusijaSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara